Asminmuko Merhaba tatlı bayanlar nasılsınız size bir sorum olacak kızım 7 aylık kulagını deldirmek istiyorum erken mi daha küçük veya bu aylarda deldiren annelerimiz var mı
uyumayankoala Asminmuko Bize doktorumuz bütün aşılar tamamlanınca dedi ama erken deldirenlerde var tabi 🤷🏼♀️
Pamukhanim Asminmuko kiyamamki yaa büyüyünce kendi deldirsin. 7 ay erken degilmi annesi orantisiz oluyo diyenler var büyüdükçe
-erCansu- Asminmuko ay bugün gördüm kuyumcuda 6 7 yaşlarında bı kıza iki saat yalvardilar acimicak diye tekini delmisler teki kalmış kadın diyoki keşke küçükken yaptirsaydin eziyet çekiyorum diye buda böyle bı anımdi😂
sedasnglr93 Deletedmom0099 bizde beş buçuk aylığız nasıl oldu deldirdikten sonra zorlukları neler kulağını kaşıdığında vs kendine zarar verebilir mi yeni delindiğinde iltihap vs olabilir mi bilgilendirebilir misiniz beni
Deletedmom0099 sedasnglr93 delerken ağlamadı sadece ben kollarından tuttum hareket etmesin diye ona sinirlenip ağladı. yanımda biberonla süt almıştım hemen onu verdim sakinleşti 2 dk içinde. iltihap olmadı bizde ekstra bişey yapmadım. kulağıyla da hiç oynamadı. bir hafta sonra altın top küpe taktım. tavsiyem top küpe almanız. arkası kancalılar açılıyor
Ecml33 Belirli bi yaştan önce önerilmiyor benim kızımda 8 aylık ve bn şuan için düsünmüyorum ilerde kendi ne zaman isterse o zaman deldiririm diye düsünüyorum
Balkes Asminmuko 2 yastan önce onermiyorlar bir çok yere sordum kulak gelisimi tamamlanmadigi için buyudugunde orantısız olur delinen yer dediler
Ebrupalavuzlar 1.5 yaşında deldirdim hatta eczacı sordu yaşını öyle deldi. Daha önceden görüyordu bizde meraklanıyordu sana da küpe takcaz dedik hep hazırladık normalde elletmez kendini öyle duruverdi hiç sıkıntı çekmedik hiç de ellemedi bence zamanlama iyiydi 😃