Ay05 Merhaba hanımlar dün bexsero ilk doz aşısını yaptırdık bebeğime, bugün aşı yerinde kızarıklık ve şişlik var aşı yeri çok sıcak normal mi? Bacağı soğuk aşı yeri sıcak sizin bebişler de oldu mu böyle bir şey merak ediyorum
Helenyaz Ay05 benim kızımda da oldu beze gibi şişlik vardı dr una sordum aşı dağılmamıştır, bir haftada geçer geçmezse getir dedi. Gerçekten tam bir hafta da geçti
Pozitifmom Ay05 benim oğlumun ikinci dozunda bu oldu. Bacagına soğuk uyguladık. Ancak o akşam öyle devam etti. Sonraki gün düzeldi
Miniknur Bizde birşey olmadı. Hatta hiçbir yan etki olmadı ama komşumunkinde kocaman kızarıklık ve ateş olmuştu
Baldantatli Normal canim yelas etme bacağını kullanmak bile istemeyebilir benimki yurumek istemiyordu kucak istiyordu surekli ara ara calpol ver agrisi olur onun aimdi
Ay05 Baldantatli sürekli ateşi çıkıyor zaten calpol verdim 4 saatte bi 😒 nasıl bir aşıymış bu hiç böyle olmamıştı ya
Emine_1245 Ay05 . Normal canım korkma. Istersen soğuk kolanyali pamukla ara ara bastırmadan pansuman yapar gibi silebilirsin ama dediğim gibi birkaç güne geçer çok telaş yapma
Yagmur46 Ay05 kızarıklık şişlik normal canım. Ateş de ölç takipli ol da gerekirse ateş düşürücü filan verirsin. Benim kızda o şişlik 2 hafta kadar sürmüştü
ipekkizz Ay05 evet normal benm kızımda da oldu hemsire böyle oldugu zaman pamuga kolonya sıkıp silin demişti hatta uzun bir süre sertleşip kalıyor ası yeri korkmayın normal ☺️
Kuzeybabyy Ay05 iki gün önce ilk dozunu yaptırdık oğluma ateş yaptı. Aşı yeri yuvarlak şeklinde kızarık ve şiş. Ve aşırı huzursuzluk var 🥴 doktor ağır nir aşı hazırlıklı ol demişti 🙂