Ozlem0504 Iyi akşamlar anneler 4 bucuk ayligiz bebeğim 3 gundur kaka yapamıyor huzurlugu artti iyice onerebileceğiniz birşey varmı?
Mervesanne Ozlem0504 aslında normal 3 gün yapamaması. Duş aldırıp masaj yapabilirsiniz. Halis zeytinyağı sürebilirsiniz totosuna.
Srpslk Ozlem0504 duphalac surup deneyin doktora sorup cocuktan cocuğa değişiyor icinde hemen rahatlatıp yapanlarda varmıs
Ozlem0504 Mervesanne ilk defa boyle bir sorun yasadim hergun duzenli yapardi aslinda bu sefer endiselendim biraz..hemen deneyeyim cok tesekkur ederim
Mervesanne Ozlem0504 3 4 gün aralıklarla yapabilir. Doktorumuz maflor diye bir damla verdi bağırsak düzenleyici isteseniz doktorunuza danışıp alabilirsiniz.
Srpslk 3 aylık olduk bizdede başladı direk o sorun ne yapsam çöZemedm surup verei doktor yine olmadı lavman yapıldı bi hafta gecti yine yapamamaya başladı;( cok gerilip üzülüyorum bi haftayı gecitor yapamaması
Mervesanne Srpslk anne sütü ile beslenen beneklerde 10 güne kadar yapmaması olabiliyor diyorlar. Oğlum 3 aylık ve 3 4 günde bir yapıyor. Eğere çok rahatsız olursa bir kaşık zeytinyağı verebilirsiniz veya dediğim gibi totosuna sürüp o kısmı biraz yumuşatabilirsiniz.
Srpslk Mervesanne ıkınıyor ve ağlıyor cok huzursız oluyor malesef ohoo zeytinyağıda dahil neler yaptımda olmadı hem icirdim hem sürdüm evet normal bi hafta on gün diyorlar ama karnı taş gibi oluyot:(
Mervesanne Srpslk yaa kıyamam kuzum benim evet çok rahatsız ediyor bu durum onları malesef. Doktora götürdüğümde söyledim 3 4 günde bir yapıyor ama birşey demedi
Ozlem0504 Srpslk benimkide cok ikiniyor hergun yapardi duzenli olarak bu sefer yapamadi endiselenmistim
Srpslk Mervesanne bizim erken doğum olduğu icin bağırsak tembelliği diyor normal diyor ama benim icim huzurlu değil surupla bile yapamıyor cünkü
Srpslk Ozlem0504 uykudan bile uyandırıyor bi kac gün icim sıkıtnı etmeyin benimki 8 günü bulunca lavman yaptılr 3 4 günde yapsa sükredeceğim
Mervesanne Srpslk tabi cocugunuzu kıvranırken görmek istemezsiniz haklısınız. Büyüdükçe bağırsakları geliştikçe düzene girer inşallah 😏 bizimki de 3 4 günde bir yapıyor ama yaparken bir görseniz canı yanar gibi ıkınarak ağlıyor içim gidiyor