Prensesannesi120421 Bebeğim 4,5 aylık 5 gündür grip burun tıkanıklığı var serum fizyolojik, burun aspiratörü işe yaramıyor odayı nemlendirdim çözüm önerisi olan varmı anneler? Neler yapabilirim başka🥺🥺🥺
Aysecela Prensesannesi120421 denemedim ama instagramda Bi sayfada buz koklatın diye gördüm soğuk buhar etkisi yapıyormuş kendi çocuklarımda da odada yakın bir yere soğan kesip koydum biraz rahatladı uyurken ama oda kebapçı gibi kokuyor orası pek iç açıcı değil
Kubrakuuckkk Prensesannesi120421 Benim kızımda 3 aylık bizde grip olduk normalde su onermeyen doktorum su önerdu günde 30 CC icermeye çalış bebekler de yetişkinler gibi su içerek mikrobu atarlar idrarla dedi. Ve çok iyiyiz şükürler olsun bebek oldukları için ilaçta verilmiyor malesef bizim için çözüm su oldu 😊
Prensesannesi120421 Aysecela buzu hiç duymadım ama soğanı duymuştum kokusunu geçtim artık yavrum nefes alamadığından uyuyamıyor deneyeceğim teşekkürler ❤️
Prensesannesi120421 Kubrakuuckkk mama verdiğim için su da veriyorum aile hekimi ilaç yazdı ama pek bi faydasını göremedik ne zormuş