Minibebeduru 1 bucuk aylık bebeğimi sütüm yetmediğinde bazen mama ile besliyorum bir öğünde 100 ml içiyo ama sanki bazen doymuyo gibi siz kaç ml veriyosunuz
Mervesanne Minibebeduru sadece mama mı veriyorsunuz yoksa emzirdikten sonra mı ilave mama veriyorsunuz. Benim oğlum 3 aylık emiyor mama vereceksrem de 90 ml veriyorum ben
Krm91 Minibebeduru benim bebeğim de 40 günlük,emzirdikten sonra doyamadığını hissedersem 60 cc yapıyorum mamayı,bundan fazla vermedim hiç ki bunu bile kusuyor
Eminetbr Minibebeduru benım oğlumda bır aylık mama 90 cc ya da 60 cc olarak verıyorum ayrıyeten emzırıyorumda
ezo3535 Minibebeduru 40 günlüğüz bizde kilosu 5 kızımın doktorumuz 105 ile 120 arası verebilceğimizi söyledi
Minibebeduru Mervesanne bi öğün anne sütü sağıp veriyorum bi öğünde sadece mama veriyoum o yuzden kaç ml vermem gerektiğine karar veremedim
Mervesanne Minibebeduru bende öyle yapıyorum çoğunlukla ama hiç 100 ml içmedi 90 ml bile kusuyor bazen. Önce az yapın eğer aranıyorsa yani meme arıyor gibi huysuzsa tekrar verirsiniz. 100 ml doyar bence
Eminetbr Minibebeduru emzırdıkten sonra uyuyorsa vermiyorum ama uyutup uyumuyorsa verıyorum bırde çekıyor çekıyor süt gelmeyınce verıyorum