Serpil51 Molfix kullanıyodum çok pahalı olmuş artık daha uygun istiyorum çok bez kullanıyoruz hemen bitiyor
FiltreKahve Serpil51 ben kullanmıyorum ama bir arkadaşım e bebeğin kendi markasından memnundu eltimde Migros’un bezini kullanıyor memnunmuş. Dediğim gibi ama ben kendim kullanmıyorum fikir olsun size
dilekslmn Serpil51 Migros ta kampanyalı oluyor molfix ler takip edin belki bütçenize uygun gelir. Ben çoğunlukla oradan alıyorum internetten daha ucuza geliyor diye
ecemeric Serpil51 sleepy bio natural. Gerçekten içeriği ve dokusu çok güzel. Araştırmanızı tavsiye ederim. Ayrıca fiyatı da uygun
mom1626 Serpil51 Migros Minies. Ben hiç kullanmadım ama memnun olmayan hiç kimseyi duymadım gerçekten.
Zynp35 Serpil51 slpeey canm ilk.kizimdada bundada onu kullandm netten araştır akakce cimri tane üzerinden en uygun fiyatı gösteriyor
ayazmomm Serpil51 sleppy bio natural çok güzel bir bez ayrıca indirim zamanlarını takip ederseniz uyguna stok yaparsınız özellikle çiçeksepetinde daha çok indirime giriyo çoklu paketleri ordan almanızı öneririm