Dilaraaaaa Kızlar 9 gunluk bebegım var hıcbısede durmuyo ayagımda sallayınca duruyo sonra yastıkla yatıyo sızce dogru mu yastıkla yatması
iki_prens_annesi_ Dilaraaaaa daldiktan sonra yerine alin isterseniz o şekilde alismasin yada cok ince bi yastik da olabilir
sademinannesi Dilaraaaaa yastık 2 yaşa kadar önerilmiyor canım boyun ve omuriliğine zarar verdiği için o yüzden uyuyunca hafifçe yastığı almalısın
Dilaraaaaa iki_prens_annesi_ canım daldıktan sonra yastıgı cekeyım ben en ıyısı zararlı oldugunu bılmıyodum ama hıcbır besıkte durmuyo careyı onda buldum ınsallah yendogan bebek ayakta sallanıyodur
iki_prens_annesi_ Dilaraaaaa vallahi bende cok sallardim hic takilmayin sadece şiddetli degil minik minik sallayin ben 1 yasina kadar salladim sonra kendi istemedi suan emerek uyuyor yada cok uykusu varsa done done uyuyor 16 ay 25 gunluk
Dilaraaaaa iki_prens_annesi_ aa ıyı barı canım yok yavas yavas sallıyorum bende careyı onda buldum resmen ne anlıyosa 9 gunluguz ama kök sökturuyoruz 🤣 ne guzel senınkı buyumus bıle rabbım evlatlarımızı korusun butun kotuluklerden saglıkla buyusunler 😍
iki_prens_annesi_ Dilaraaaaa amin saglikli olsunda bi bakmissin seninki de buyumus suan dunyaya alismaya calisiyor