AysegulEmre Kızlar oğlum 5 buçuk aylık sırt üstü yatarken yüz üstü dönmeye başlıyor uyku sırasında ve dönünce de ağlıyor uyanıyo uykusu kaçıyo buna bi çözüm var mı ya saat başı böyleyiz 😒
GokturkAlp AysegulEmre Buna yapacak birşey yok, bu olağan ve yapması gereken birşey, alışır bşrkaç güne merak etme. Gün içinde sıkça yüz üstü çevirip, alkışla, gülümse, aferim vs de. Korkacak birşey olmadığını kavrar.
Elif2409 AysegulEmre bizimde dönmeyi öğrenince böyleydi uykuda dönmesin diye yanına yastık koydum işe yaradı 🙂
Baharbek AysegulEmre 5 ay 11 günlük benimkide öyle uyumaya başladı kaç gündür çok sık uyanmaya başladık dönüyor ama öyle uyuyor dalınca düz çeviriyorum uyanıyo yüz üstü dönüp uyuyo tekrar 😂 kısır döngüye girdik
ruveydaaa AysegulEmre benim oğlum 8 aylık 4 aylıkken dönmeye başladı haliyle aynı sorun biz de de var ilk başlarda kundaklayarak uyutuyordum fakat artık oda işe yaramıyor Çünkü kundağını açıyor ya da çok dolanıyor nefessiz kalacak diye korkuyorum Şuan ben yastıkla yatırıyorum ve yastığın yanlarına yastık sıkıştırıyorum ki ortasında kalsın daha az dönebilsin diye biraz işe yaradı istersen sende deneyebilirsin yastıksız yatırıyordum fakat gerçekten durmuyorlar :(
-Gizem- AysegulEmre ben de iki tarafına yastık koydum yüzüstü dönemiyor yan dönüp deniyor dönemeyince geri yatıyor
Keskeuyusamm Yastık falan koymak Allah korusun çok riskli. Bir süre sonra alışıyorlar merak etme. Kendi kendine dönüp uyuyor