Deniz_20 Merhabalar kızım 1 yaş aşısı oldu 1 hafta geçti üzerinden dün farkettim aşı yerinde sertlik kızarıklık ve şişlik var doktor alerji olmuş dedi alerji şurubu verdi ama başından böyle geçen oldu mu başka bir şey yoktur inşallah
ArasSeda Deniz_20 sertlikte kızarıklık döküntü yoksa sanmıyorum alerji olduğunu aşı oraya toplanmıştır siz masajla dağıtmaya falan çalışmayın zamanla kendi dağılıyor bizim de başımıza gelmişti bizim doktorumuz bunları söylemişti
YelizDmr Deniz_20 doktorumuz bide buz dolabında kolonya koy eğer şişlik fark edersen pamuğa kolonya dök üzerinde beklet demişti hafif şişince koyuyordum ama kızarıklık olmadı bizde
LadyMarmalade Deniz_20 1 yaş aşısında bizimde öyle oldu sağlık ocağı doktoru alerji falan demedi ama bana aşı vurulduğunda hemen dağılmamış ondan olmuş dedi zaten 1.5 hafta içinde şişlik indi kızarıklık geçti bi sorunda olmadı
Masal2102 ArasSeda merhaba benim kızımın da sertlik var 15 gün oldu neredeyse küçüldü biraz ama hala nohut kadar beze var sizinde öylemi olmuştu
ArasSeda Masal2102 evet evet baya sürmüştü dağılması üzerinde morluk kızarıklık kabartı yoksa sıkıntı yoktur