Ahkukulivahkukuli cikolatali_waffle ah benim canim kimlere dert olmadım ki 😍 böyle kinci anneler var işte geçen tuz lambası postunda anlamıştım senin kinini icinde neler var kim bilir bana karşı. 😂🙈
Ahkukulivahkukuli cikolatali_waffle ay hic unutmuyorum sen yazınca aklıma geldi bi ara biriisi benim fotoğrafı almış da hic alakası olmayan bi postta yoruma atmış su tipine bak diye ulan neler birikiyor icinizde ya bi sindiremediniz canisi. Çen beni feyk mi sandin açkımmm Kiyamam sana.
cikolatali_waffle Ahkukulivahkukuli haha ayy ne de komiksin seni önemsediğimi felan düşündün 😅 tuz lambası postumda gayet normal cevaplar verdim kendi kendine ne anladın kim bilir 🥸
Ahkukulivahkukuli cikolatali_waffle onemsedin demiyorum ama.belli ki sen baya zihnine kazımışsın beni adımı da görüntümu de unutmamissin böyle alakasız bi posta yazdığına göre 😎
cikolatali_waffle Ahkukulivahkukuli evet tabii ki hatırlıyorum çünkü fotoğraf postunda baya alay konusu olmuştun. Onun için unutmam mümkün degil 🤓
Ahkukulivahkukuli ozge28 sen ne alakasin ya? Beni neden rahatsiz etsin senin postun. Kadın bana akakasiz bişey yazmış cevabını verdim bu kadar. Böyle kinci olmayın benden söylemesi pozitif olunca hayat daha güzel canimsu
Ahkukulivahkukuli ozge28 ama önce yorumu begenmistin canıms . Evet cok rahatsız oldum zira benim evi b.k götürüyor senin düzenin karşısında mest oldum
ozge28 Ahkukulivahkukuli sen iyi misin arkadaşım ne begenecegim senin yorumunuu ben senin yorumunu bile yeni farkettim Mest olduysann gelipde burda kimseye salça olmayacaksınn bize fesat derkenn 2 defa dusun ondann sonraa karşinda ki insani yargila derim tatlimm