cemrenin_annesii Merhaba kızlar. 6 aylık olmamıza az bi zaman kaldı mama sandalyesi arıyorum ama bebeğim ilk çocuk ve nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum bir sürü seçenek var. tavsiyede bulunur musunuz
Eymenduygy cemrenin_annesii pratik portatif bi şey almanı tavsiye ederim. Leş gibi oluyor çünkü banyoda balkonda foşur foşur yıkarsın 😂 😂
Deletedmom0099 cemrenin_annesii portatifler evet temizlik açısından çok kolay ama ileriki aylarda devrilme ihtimali çok yüksek. ben önce şoktan aldım 8-9 aya kadar süper ama 9. aydan sonra kızım kalkmaya ve sarkmaya başladı hemen bu inip çıkan büyüklerden aldım onların ayakları çok sağlam
Cicek_Gokce46 cemrenin_annesii pilsan mama sandalyesi çok iyi hem hafif hem temizlemesi çok kolay tavsiye ederim
ArasSeda cemrenin_annesii e bebeğin 100 liralık mama sandalyesini aldım hem yemeğini yiyor artık durmadığı için bazen banyoyu bile onda yaptırıyorum duş kabine sığıyor ☺️
cemrenin_annesii Eymenduygy bahsettiğin ürünü linkle atabilir misin canım mesela nasıl bi şeyden söz ediyorsun? 😅
Deletedmom0099 cemrenin_annesii bunlardan canım ikinci el aldım ben baska bi marka, bunu görüntü örneği olarak attım sadece
cemrenin_annesii Deletedmom0099 bende ikinci el düşünmüyo değilim aslında.. temiz kullanılmış olduktan sonra neden kullanmayayım