Gulcann_ak Merhaba hanımlar 24 günlük bebeğim var çok gazı var. Kendisini kalıyo kıpkırmızı oluyo suratı iki büklüm yapıyo kendini . Gazı yüzünden uykusunu bile alamiyo. Bana bildiğiniz kesin çözüm olan bilgilerinizi paylasirmisiniz.şimdiden Allah razı olsun
Bussck Gulcann_ak Gaz damlası Ayaklarını ve karnını sıcak tutmak Bebeğe gaz yapmayan yiyecekler yemen yersende azar azar yiyip yemeklere kimyon atman Gaz masajı yapman yada kucağına alıp gazını çıkartmaya çalışma ve bebegi karnın üstüne yatırıp bu şekilde de çıkarabilirsin Bu yöntemleri uygulayabilirsin 😊
Neslihansr Gulcann_ak ayaklarını hafifçe bisiklet çeviriyo gibi yapıp karnına doğru ittirebilirsin , gaz damlası kullanabilirsin , kendin rezene içebilirsin be ayaklarının altına çörek otu yağı sürebilirsin .
Tunayyyy Bussck ben korkuyorum karnının üstüne yatırmaya. Göbeği yeni düştü yatırsam olur mu karnı üstüne
Bussck Tunayyyy zaten yastık üzerine karnı gelecek şekilde durmali bu şekilde sırtına masaj yapılmalı zaten fazla durdurmaya gerek gaz masajınin ise yaramadığı bebekler için uygun yada omuza alıp sırtına vurmak ufak ufak yada ebe aysenin yaptıgi bi pozisyon var sayfasında görebilirsiniz