Ekinkose Kizlar sleepy 2numara bez kullaniyoruz şuan 3-6kg arasi oglum 5kilo ve 3 numarali bezde 4-9 kilo arasi yani ben simdi hangisini kullanicam
Ekinkose Sermec27 2 numarada kücük mü degilmi emin olamiyorumki nerden anladiniz daha ilk bebegim acemiyim
Ozbek42 Ekinkose kakaçiş taşması olur bacaklarında lastik izi olabilir oralardan bakabilirsiniz. Sleepy zaten normalden küçük ebatlı bir bez 3 kullanın brnce
Sermec27 Ekinkose sleppy biraz kalıpları dar mesela su an 3 numara gayet iyi oluyo ne küçük ne büyük 🥰
Ekinkose Ozbek42 çiş arada oluyo ama genelde kakasini cok yaptigi icin o hep tqşıyo hic bu yönden düsünmedim 3 e gecmeliyiz tesekkur ederim
Ozbek42 Ekinkose ben sleepy ekstra kullanıyorum nerdeyse bütğn bezleri denedim oğluma ama ekstra olanı bi ayrı güzel😊
Ozbek42 Ekinkose yumuşacık bir bez günlük aktivite bezi olarak geçiyor incecik oğlum tam emekleme döneminde bacaklarını faşan cok rahat hareket ettiriyor.. ince olmasına ragmen 1 kefe çiş kaka sızdırmadı.. bez değişmedeki en büyük sebebim bu oluyordu