clem_emtine Merhaba annemde menisküs var ve çok ağrı çekiyo artık ağrı kesiciler etki etmemeye başladı. Doktor colamerim diye bi takviye önermiş daha önce kullanan var mı? Yardımınızı bekliyorum
irva clem_emtine Ben ameliyatını oldum seneler önce.Belli bir süre sonra yaramıyor bir şey sadece ağrıları öteliyor.Çünkü menisküs düzelen bir durum değil.
Morfrenk clem_emtine o takviyeyi bilmiyorum ama hem annemde hem babamda var biraz toparlıyor ama eh işte. Senede 1 kere dizlerinden iğne oluyorlar o çok iyi geliyor ikisinede
saddov clem_emtine Ben menisküs ameliyatım sonrasında kullandım colamerimi ağrıyı geçiriyo içeriği kas eklem ve kemikler için çok iyi düzenli kullanırsa faydasını görür
merveabla clem_emtine Babam romatizma ağrısı için kullanıyor bu takviyeyi geceleri ağrıdan uyuyamazdı normalde ama şimdi çok iyi etkili bi takviye cidden.
clem_emtine irva henüz ameliyatlık değil dedi doktor böyle gittiği yere kadar gidecek :( sonrasında gerekirse ameliyat olacak
saddov clem_emtine İçeriği doğal kolajen peptit, kalsiyum d3 vitamini ve çinko var genel olarak kaslara eklemlere çok iyi gelen şeyler