Balarisi_melisEla hanımlar bu gece bebeğim hic huzurlu uykuya dalamadı bi sorunu vardi belli sabah uyandığım da ağzına baktım alt ve üst dudağı pamukçuk olmuş dilinde yok neden olur NASIL geçer canı yanarmı
inci__tanesi Balarisi_melisEla Bir çay bardağı suya bir tatlı kaşığı karbonat koyup gazlı bezle bebeğin ağzı günde 3-4 kere temizlenmesi iyi gelir
Papatya_Kizim Balarisi_melisEla saglık ocagı hemşiresi göğsünü karbonatlı suyla sil öyle emzir demişti bizde suan pamukçuk olmadı ama göğsüm yara oldugunda iyileşmesi için önerirken cocukta da pamukçuk olmasını engeller demişti insallah işe yarar dogru mudur bilmem ama hemşire söyledi
FatosToprakDeniz Balarisi_melisEla ılık suya azıcık karbonat koyup hem memelerinizi hem de bebeğinizin ağzını günde birkaç kez silin. Geçmezse mutlaka doktora gidin. Sprey kullanmak gerekebilir
Miray-09 Balarisi_melisEla yemek kaşığına çok az bir karnonat döker birazda su ekleyip gazlı bezi batırır damağını dilini temizlerdim zaten anında gidiyor. Normaldir doktoruma sormuştum o bu şekilde yapmamı söylemişti
Burcuklnc Kaynamış ılımış suyla gazlı bezi parmağına dolayıp ağzının içini dilini 1 kere sil yeterli olmazsa 1 kere daha sil ara ara böyle temizliğini yap canım
Balarisi_melisEla FatosToprakDeniz hemen karbonat alıp sildim sanki silindi hemen ama bidaha oluşabilir dime
Burcuklnc Balarisi_melisEla iyi canım sevindim hergün 1 kere silebilirsin bence bidaha tekrarlamaması için😊