Girlpower Merhaba aktivite masası olarak hangi marka önerirsiniz? Fisher price çok pahalı ama değer mi?
Yamanikomm Girlpower bende merak ediyorum 400 lira gibi bir fiyat cok kararsiz kaldim.dun tozzy shopa.gittim almadan ciktim bondigo var ama ondada sesler boculuyormus diye yorumlae.okudum hep
Deletedmom0099 Girlpower bondigo kullandık 8 ay boyunca, üstüne cıkıp atlamaya baslayınca sattım. ikinci el cok uyguna alabilirsiniz
Deletedmom_109 Girlpower fisher price aldık oğlum ters çevirip üstüne oturuyor maşallah diyeyim ona rağmen hala sağlam 😁 uzun zamandır bizimle
Girlpower Yamanikomm ben hiç görmedim henüz internetten bakıyorum aslında gidip görsem daha iyi olur😊
Girlpower Deletedmom0099 memnun kaldınız mı? Ben de fisher price ile arasında kaldım arada yarı yarıya da fiyat farkı var
Deletedmom0099 Girlpower çok memnun kaldım. kızım neler yaptı attı fırlattı üstüne cıktı asla bir tuşunda bile bozulma olmadı
Girlpower Deletedmom_109 kaç aylıkken almıştınız kızım 7.5 aylık ve sürekli ayakta duruyor o yüzden masa almayı istiyorum sanırım ben de fisher price alacağım
2maviboncuk Girlpower Fazla fonksyenel bişeye gerek yok canım ayakta durmaya başlayınca çok hoşlarına gidiyor ama aman aman ilgi çekmiyor a101e falan gelenler olabilir gayette iş görür bence çok bir bütçen yoksa.