izmir3535 kizimi bugun asiya goturcektik yan odaya gectim babasina emanet edip güm diye bi ses duymamla odaya koşmam bir oldi.eşim uyumuş.kizimi o halde gorunce şoka girdim agladim bagirdim.kizimda yuksek sesten zaten korkar daha cok korktu galiba.gorunurde şislik yok keyfi yerinde gulumsuyo tepki veriyo.2 saat oldu uyutmadim ama artik uykusu geldiginden huzursuz.ne yapmaliyim ilk defa başima geldi.aglamaktan helak oldum😢
Aleynaa26 izmir3535 korkma cnm benimd ekızım düşmüştü 6 aylıkken yüksekten Allah’ıma çok şükür hiç birşey olmadı iki saate bekletmişsin artık gönül rahatlığıyla uyuşabilirsin korkma hiç tepkileri normal bakışları normalse hiç bir sorun yok rabbim onları koruyor bizden daha iyi🤲🏻
Uras21 izmir3535 oğlum 8 aylık dün ayağı kalkmak istiyordu bende kaldırıp kanepeye tutundurdum bi an da kendini geriye atmasyla tutamadım ve sırt üstü yere düştü kafası çok kötü değdi bende iki saat uyutmadım ama gece boyu aklım ondaydı sürekli nefesini kontrol ettim kusup kusmayacağını bekledim çok şükür bi sıkıntı olmadı şuan yerde emekliyp dolanıyor ☺️
Reyna izmir3535 gözlerde kayma, burun ve kulaktan sıvı gelmesi, kusma, morarma, huysuzluk, uyku hali yoksa endişeye gerek yok fakat bunlardan biri bile varsa acile gitmeni öneririm
Deleted12 izmir3535 yükseklik ve zeminin sertligi önemli. Bence sen gene emin olmak için doktora götür. Madem yüksek bir yere koydun çocuğu nasil uyudu kocan. Ben kocama bırakınca yüz kere tembihliyorum malesef erkekler bu konuda çok bisey olmazci. Bende düşürsün bebeğimi kocam birşey yok birşey yok dedi ben hastaneye gitcem diyorum.birsey yok diyor. Içın rahat etsin canım bence hastaneye götür.
izmir3535 Deleted12 odadan tembihleiyip ciktim bide iki kere uyardim o kadar kizginim ki kocama nasil uyur nasil duscegini dusunemez.sirf 5 dakka daha uyumak icin dusmesini goze aldi😔benim esimde birsey yok senin aglamana bagirmana korktu dio.
UrasEgeninAnnesi izmir3535 fışkırır tarzda kusma, kulaktan kan gelme. Kulak arkası ve göz altlarında belirgin morarma olursa mutlaka doktora götürün annesi. Bişey olamamıştır büyük ihtimalle. Siz yinede gözlemleyin. Dayanabildiği yere kadar uyutmayın. 1 saat daha uyumasın.
izmir3535 Deleted12 gitmedim aşimiz vardi orda saglik ocaginda bindilganina falan baktilar.nesesi yerinde oyun oynuyoruz cok sukur biseyimiz yok🙏
Busranehirmila izmir3535 çok geçmiş olsun muhtemelen bişey olmamıştır çünkü Allah korusun ama 2 saatte de bişeyler olurdu diye düşünüyorum tabi siz yine de takibinize devam edin. Bu eşler çok beter ya arkamızı dönemiyoruz ben de çok sinirleniyorum böyle olaylara. Babalarına emanet edemedikten sonra kime emanet edebiliriz ki çok çaresiz bırakıyorlar bizleri. Bide doktor doktor konuşmuyolar mı bişey olmamıştır diye of git ağzının ortasına çak bi tane 🤦🏻♀️
izmir3535 Busranehirmila vala sabahtan beri küsüm esime tamam o da cok uzuldu ama bu sorumsuzluk bence. uyumak nedir anlamiyorum cok uzuldum kizimi yerde gorunce donakaldim resmen alamadim bilee yerden.takipteyim hala bugun gozumun onunden ayirmam artik her.hareketini dikktlice izliyorum allah bi daha yasatmasin
Busranehirmila izmir3535 bende böyle sorumsuzluklarında eşime aşırı kızıyorum nasıl bu kadar umursamaz olur diye haklısın. Çok geçmiş olsun tekrardan.