_Nehirim_ Mercimek26 babamızın boyu uzun benim minnak 😂 sizinde kilonuz iyiymiş ama 🧿🤲maşallah anne sütü mü veriyorsunuz
Mercimek26 _Nehirim_ sadece geceleri 60 cc mama veriyorum. Doktor mamayı kesinlikle kesmem gerektiği söyledi. Ama mamayı içmeyincede uyumuyor. Nasıl yapcam bilmiyorum 🤷🏼♀️
_Nehirim_ Birprensesannesiii3850 babamızın boyu uzun 😂ona benzeyecek benimki minnak yoksa 🙄 şuan peki kaç kiloda 🤲
Birprensesannesiii3850 _Nehirim_ Maşallah Maşallah olsun sağlıklı olsunda uzunmuş kısaymış önemli değil😊şuan 6.750 🌸
_Nehirim_ Mercimek26 meme almıyor mj gece benim kız geceleri memeyi daha çok seviyor 😍😂gündüzde veriyorum ama pek almak istemiyor bence zorlayın memeye geceleri uykulu uykulu
Thutik _Nehirim_ 6800 62 cm. 4200 doğum kilosuydu. Bu arada maşallah bebeğinize, ince uzun boyulu olacak biri belli ki 🧿
_Nehirim_ Thutik ya sizede maşallah 😍🧿 Ton ton mu 😍🧿sizinkide evet baba tarafı uzun boylu 😂ondan muhtemelen
_Nehirim_ Birprensesannesiii3850 maşallah sizede 😍🤲kesinlikle aslında bu öyle laf olsun sağlıklı olsunlar yeter 😍🙏🏻
Mercimek26 _Nehirim_ yok kız almaz mı. Alıyor foşur foşur emiyor. Sütümde var yani. Ama illa o mamayıda içecek uyuyacak. Ben bu kızı doyuramadım diye ortalarda dolanıyorum geceleri mamayı vermezsem 😂
Halalooy _Nehirim_ 2 ay 19 günlük. Doğum kilosu 4.510 kg boyu da 54 cm idi 19 gün önce ölçüm yapıldığında 7. 150 kg boyu 65 cm çıktı iri bebek olunca ona göre kilo alıyor 😊 görenlere maalesef ayını yüksek söylemek zorunda kalıyorum nazar değer diye 😒