bireylul Sanırım adet olacam kızlar doğumdan sonra ilk kez.Süt azalır,tadı değişir vs diyenler oldu gerçekliği var mı? Bebeğim 4,5 aylık 🌸
Mervekaynak bireylul hayiiirrr 3ayligiz bizde 3. Gün bugün adetimde. Sütle alakalı bir sıkıntı yok aynen devam sadece bebiş çok gazlı o sıkıştırıyor bizi
minnosum25 bireylul şuan reglim ve emzryorm azalma olyor ama bittiğinde eski haline dönüyor süt durumu
bireylul Mervekaynak maşallah canısı,içim rahatladı teşekkür ederim ☺️ 3 aylıkken bebeğimin gaz sıkıntısı zirveye çıkmıştı azıcık sabır geçecek inşallah ☺️
Mervekaynak bireylul Ayyy ben önce gaz olduğunu anlamadım meme.reddi sandım çocuk beni emmiyor. Napsam ne etsem emmedi kucağıma alır almaz çırpınıyor kuzenim dedi gazı vardır onun diye hemen karnına zeytinyağı ile bı masaj yaptım gittim sab simplex gaz damlasını aldım verdim bide sıcak duş bugün daha iyi çok şükür
bireylul Mervekaynak böyle durumlarda ayakta emzirebilirsin canım benim bebeğim kolik hala gazı oluyor hala ayakta emziriyorum ☺️
Dyg1dyg Bende korkmustum 3.ayımda oldum ama bı sıkıntı olmadı sukur. Zaten 2.aydan bu yana meme reddımız var suan 4aylık bı sekılde tamamladık 4ayı
bireylul Dyg1dyg biz de 35 günlükken meme reddimiz başlamıştı bir şekilde atlattık ama şu an 4.ay atağındayız tekrar başladık sil baştan 😅
_Nehirim_ Dyg1dyg bizde 2 aylığız bazen öyle reddediulr ki 🙄ama aç biliyorum ağlıyor 🙄bazen de bırakmak istemiyor 3 gün oldu 4. Aya kadar devam mı ediyor yoksa 🙄
Dyg1dyg _Nehirim_ atak haftaları var o donemler bocalıyorlar. Bıkacgun suruyooo sonra huyunu ogrenıyosun ısrar etmeden her sakın anında vermeyı dene. Cok zormus annelık gercekten her an bı emekk ıstıyoo
_Nehirim_ bireylul 3 gündür böyleyiz umarım kısa sürede atlatırız ya bende aşırı yoruluyorum kendi emmeyince ağlayınca üzülüyorum
_Nehirim_ Dyg1dyg hemde nasıl ya 🙄aşırı zorlar oldu beni inşallah dediğiniz gibi olur bugün de aşı olduk üstüne bindi baya zorluyaxaj Beni
lalbg bireylul hormonlardan dolayı sütün tadı biraz tuzlu hale gelir bebek de emmek istemeyebilir ama hemen alışıyorlar. Bende ilk regl olduğumda kızım emmek istemedi sonra hemen alıştı aynı gün. Bilimsel olarak da açıklaması var:)