Z61 Kızlar kendimize de hep dikkat ettim fazla parfümlü kokulu deterjanlar kullanmıyordum sağlık açısından. Ama lekeler çıkmıyor ve beyazlarım solmaya başladı. Onerebileceginiz güzel deterjan var mi?
Annekizz Z61 Dalin lavanta toz deterjan bütün lekeleri çıkarıyor hatta eşim ve benim kıyafetlerimide dalinle yıkıyorum
elifiii Z61 Beyazlarınızın solgunlugu bölgenizdeki suyun yogun kireçli olmasından olabilir, herhangi bir deterjanla birlikte çamasır sodası kullanırsanız beyazlarda kararma olmayacaktır. yumusatıcı olacak beyaz sirke kullanabilirsiniz.
Bal-Kaymak Z61 Beyazlar için çamaşır sodası kullanırsan bembeyaz olur . Herhangi bir marka alıyordum en son mintax almışım daha da beyazladı . Ben deterjan Omo sıvı kullanıyorum ama leke çıkarmıyor en yi Ariel çıkıyor lekeleri. Ona geçerim büyük ihtimal. Şimdilik lekelerin üzerine ebebekten leke çıkarıcı sprey almıştım onu sıkıp direk makineye atıyorum. Çıkarıyor lekeleri
Burcuylcnfrt Doğal içerikli ürün isterseniz beyazlar için de kullanabilceğiniz naturalive markasının sıvı oksi leke çıkarıcı var bakabilirsiniz. Ben naturalive çamaşır detarjını leke çıkarıcı gibi ürünlerini kullanıyorum memnunumdA