Kizveerkekannesi Merhaba arkadaşlar kizim 2 yaşında sürekli pisik oluyordu ama bu sefer yara gibi oldu cildi çok hassas genital bolgede ne kullaniyorsunuz . Tüylenme yapmayan
Esra3775 Kizveerkekannesi sudecrem kullanıyorum çok faydalı hatta kendim akşam yatarken yüzüme kullanıyorum çok işe yarıyor
Elifatih25 Kizveerkekannesi niveanin pişik önleyici kremide güzel. Yağlı gibi uzun süre koruyo bn cok memnunum
Gamzeburkan Kizveerkekannesi benim kızımda pişik olmustu hemen hemen her bez değişiminde kullanmıştım ama yoğun bir krem zaten kullandığınızda anlarsınız herseyi deneyip tek memnun kaldığım krem 2aylikken başladım 14 aylık başka krem kullanmam.
Kizveerkekannesi Gamzeburkan en cok duyduğum pişik kremi bu oldu nettede araştırdım biraz memnum olan anneler fazla
Gamzeburkan Kizveerkekannesi ben başka bisey sürünce anında pişik oluyor sudocrem bizim için mucize insallah sizede iyi gelir denemekten bisey kaybetmezsiniz birde asitli şeyler yiyorsa onlardan kaynaklı pişikte olabilir
Flamingom Kizveerkekannesi benim kızımda 2 yasında yediklerine dikkat ediyor musunuz? Mesela kırmızı meyve fazla yerse pişik olur yani karpuz kiraz çilek gibi. Birde limon portakal mandalina yiyince pişik olur kanamalı dikkat edin derim
Flamingom Kizveerkekannesi biz de direk beslenme etkiliyor seftali ishale iyi gelir çok pişik yapmaz ama karpuz kiraz çilek kırmızı renk olanlar anında etkiliyor. Pişiği fark ettiğiniz anda vermeyin derim.