bebekce Kızlar Thickener anne sütü kıvam artırıcı kullanan var mı faydasını gördünüz mü doktor yeni tavsiye etti bize, bebeklik reflüsü aşırı kusma şikayetimizden dolayı. Birde nasıl kullanıyorsunuz günde kaç kez ne zaman?
Mavis_oglum bebekce bende kullanmıştım. Bebeğim çok kusuyordu reflüden dolayı. Ama benşm ki daha emerken kusuyordu. Verdiğim zaman kusmuyordu ama diğer öğünleri etkilemedi. 5 aylıkken aptamil ar mamaya başladım kendim istedim. Çünkü thickener yapmak zor oluyor. Bebek zaten küçük durmuyor. Günde 2 defa 120lik vermeye başladım. 2 aydır kullanıyorum. Kusmayı azalttı. Kusmadığı günler vermedim bile. Yani düzenli kullanmadım. Kilo alımı da düzeldi kusmadığı için. İsterseniz sizde söyleyün çünkü thickiner uygulaması zor oluyor.
Mavis_oglum bebekce erdikten sonra sütümden 15-20 cc kadar sağıp içine 1 ölmekten az koyuyordum. Çünkü çok katılamıyorum ve kabız yapıyor. O yüzden az koyuyordum. Sonra onu içiriyorudm. Doktorum çok kutusu günlerde 2 defa versen yeter demişti. Etkisi oluyordu ama kurmadan verirsen. Kuaruktan sonra tekrar emmek istiyor bizde de birşey kalmıyor. Dediğim gibi mamada aynı özellikler var. Reflü maması zaten. Ondan daha çok fayda gördüm.