esrasyaa Haticeilyas ilk dogdugunda on gun falan sleepy denedim pisik yapti bizde su an bes aylik prima kullaniyoruz pisigi sizdirmasi hoc biseyi yok biraz pahali ama guzel
1ana1bebe Haticeilyas 5,5 aylık sleepy kullandım sonra baby turcoyu deneyeyim dedim, ikiside güzel ama baby turco bı tikndaha ince Daha hoşuma gitti
KutayinAnnesiii Doğduğundan beri molfix 5.5 aylık. Oturduğu zaman bazen sızdırıyor kakasını ama onun dışında memnunum
Momsmom Prima Premium Care 👍 Tum bezleri denedim bebegim alerjik sadece bu pisik yapmadi birde Molfix Pure and Soft yapmadi. Zaten oda prima fyatinda tanesi 2 tl. Prima Premium Care den sasmiyorum 😊 indrmde stokluyorum. Tanesi 1.35 tl fln oluyo.
Mercoban-0701 Molfix kullanıyordum çok memnundum şuan baby turcoya geçtim oda çok güzel hem daha uygun
Tkn Haticeilyas prima premium care kesinlikle tavsiye ederim pahalı gelebilir ama sızdırma yapmıyor ve emiciligi harika
Ddmbdm Baby turco doğadan hem yumuşak hem ince hemde hesaplı.Diger markalara tonla para dökmeye gerek yok 🙂
Metehan123 Sleepy.i ilk dogdugunda kullanmistim cok sizdiriyodu sanirim tazyikli yaptigindandi simdi bio natural serisini kullaniyorum asiri memnunum sleepy extra ile daglar kadar fark var