Dereninannesi38 Bebekleriniz her beslemeden sonra gaz çıkarıyor mu ? Her pozisyonu deniyorum ama bazen asla çıkarmıyor
uyus Dereninannesi38 benim bebegim emzirirken uyursa cıkarmiyo uyuyrken .ben genellikle omuzuma alıyorum.yüz ustü yatırıyorum
Toprakaren Dereninannesi38 bebeğim emdikten veya mama yi yedikten sonra hemen uykuya geçiyorsa ellemiyorum o kendi uyanınca çıkarıyor ama uyumuyorsa hemen çıkarıyor birde k olarak bio gaia kullaniyorum uymalıyken bile alttan cikartiyor
Hamuceraa Dereninannesi38 bazen bizde de aynıı çıkartmıyor özellikle geceleri çıkartamıyoruz. Sonra da rahatsız ediyor. Her pozisyonu deniyoruz
uyus Dereninannesi38 evt en basit omuzumda cıkarıyo ..yüz ustude cikarabiliyo.ama kafasını ceviremiyosa yüsüstü bırakmayın.
siyah3430 Omzuma aldığım ve elimi kubbe yapıp sert ama yavaş vurduğumda anında çıkarıyor. Bide bacaklarını elimle düzelttiğimde. O niye bende bilmiyorum 🤭
Toprakaren Dereninannesi38 günde 1 kez bana hastaneden saat 1 de aç karnına vermem söylendi bende öyle yapıyorum 1 kez 5 damla şeklinde