deniz_s bebeğim 5 aylik ama yalniz banyo yaptirmaktan korkuyorum kulagina su kaciririm diye siz nasil yikiyorsunuz acaba ya üşütürüm giydirirken diye endişe ediyorum nasil lazim oneride bulunabilir misiniz nasil yapabilirim
Arc1993 deniz_s ben 1 haftalıktan beri kendim yıkadım hep. Şöyle bebek küvetine filesini takıp üstüne yatırıyordum. Orda vücudunu yıkıyordum. Sonra da oturur pozisyonda tek elinizde tutup diğer elinizle saçını şampuanlayıp sonra yine tel elinizle su döküp yıkarsınız. Başı dikken kulağına su kaçmaz. Ve suyu azar azar dökme. Az al ama bir amda dök boğulmasın
Eymenduygy deniz_s doğduğundan beri yıkıyorum kendim. 5 aylık olmuş artık neyinden korkuyorsun canım. Destekli oturuyor ise babyjem banyo oturağı alabilirsin. File de yıkayabilirsin korkulacak bi şey değil ki 😄 yıkandıkça pratik yapmış olursun😄
2cocuklu1anne deniz_s bak şöyle ürünler var resim atıyorum oturarak yıkamak için altı vakumlu koyduğunuz yere yapisarak tutunur ve kaymaz
Thutik deniz_s ben file sevemedim bir türlü o yüzden küvette bir elimle tutup diğeriyle yıkıyorum. Bazen de boyun yastığı almıştım kendi küvetimize su doldurup içinde 15 dk yüzmesi için bırakıyorum, çıkarırken su döküyorum. 2 aylık şu anda 5 aylıkken kilosu nasıl olur filesiz yapabilir miyim bilemiyorum tabi
Zumrasmom Bende senin gibi korkuyordum kuzum ama destekli file aldım o kadar rahat ki,koyuyorum önce sırt üstü vücudunu yıkıyorum sonra yüz üstü koyuyorum zaten kafasını tutuyo artık,öyle de saçını yıkıyorum durulayıp alıyorum 5 dakika sürüyor
deniz_s Thutik filede sabit de durmuyo ki ondan beni heyecanlandiriyo biyerini vurup incitirim elimden kayar diye
Rabiazulal Buçuk aylık fileyi kullanmıyorum tek koluma yatırıp yıkıyorum ama çok ağırlaştı kolum tartmaz heralde internette bebek banyo yatağı var bnde ondan almayı düşünüyorum kuvetin için 😊
Ekvatoral deniz_s Başını yıkayacağınızda yüz üstü çevirin suyu dökerken aniden tamamen yan çevirmezse sıkıntı olmaz çok şükür biz şuana kadar sıkıntı yaşamadık. En son başını yıkayın öıkıncada ilk başını kurulayın. Bebekler ısı kaybını başından yaparmış rn çok başı üşürmüş. Bir kez yaptırdıktan sonra bumuymuş diyeceksiniz emin olun. Benim bebeğim 2,5 aylık herhangi bir değişiklik olmazsa banyo aralığımız bellidir. Banyo yaptırırken de bebeğmlr sürekli konuşuyorum aşsmalar hakkında bilgilendiriyorum. En son başında eğ başını annecim diyorum çoğunlukla suyun değmesiyle eğiyor. Bazen ani hareketleri oluyor ama kontrolü sağlıyorum hemen
deniz_s Arc1993 esimle yikiyorum zaten de esim o kadar yogun calisiyo ki o gelince cocuk uyumus oluyo maalesef
Eymenduygy deniz_s Bebeğin kulaklarına su kaçtığında herhangi bir müdahalede bulunulmasına gerek yoktur. Çünkü kulağa kaçan su daha sonra kendiliğinden atılır. Kasmayın kendinizi. Doğduğundan beri kendim tek yıkıyorum. Kuşağına su kaçınca bi şey olmuyor geri çıkar girse bile😊
Thutik deniz_s kuvetinin içine su doldurup müslin bez serip üstüne yatırıyorum. Omzunu ve başını elimle destekliyorum. Müslin olunca tabanda kaymıyor. 5 dk kadar suda bekletip içindeyken yıkıyorum. Sadece başını yıkarken ters çeviriyorum o zamanda dizleri ve ayakları müslinde oluyor yine kaymıyor ama ters çevirince tutmak bazen zor olabiliyor gerçekten 💗
Minikkus- deniz_s 10gunlukten beri yalnız yikiyorum bebeğim suan 3.5aylık 😊 e bebekte banyoda kullanmak için şapka benzeri aparat var kulakları falanda kapatıyor pratik bise 🤗
Mom345 deniz_s eve geldiği günden beri tek yıkıyorum 14 aylık oldu korkma zarar verecek haraket etmezsin 9 10 aya kdr küvetinde filede yıkadım 6.ayından sonra yarım file yaptım şimdi oturabileceği leyen aldım onda oturuyor suyu dolduruyoruz oynuyor ben hep duşa kabinin içinde yıkadım küvetise doluydu hep şuan yas ayındayız üşütmezsin korkma
deniz_s Mom345 valla usuttum sanirim bi ara bakteriyel enfeksiyon gecirdi iki gun hastanede kaldik ondan korkiyorumartik biraz hassas bizimki
Minikyavrum75 deniz_s bende korkuyodum annem gelip yıkardı bi gün annem gelemedi anlayacağın il başa düşünce yıkadım artk tek yıkıyorum 2 aylıktan beri