fatma_erva Bebeğim yarın 2 Ay 5 günlük olucak. 2.ay aşımız var yarın 3 tane birden. Sizler de mi 3 tane birden vurdurdunuz ve ateş oluyor mu acaba bebekte te gibi değişiklikler oluyor bu durumu yaşayan annenler bilgilendirebilirmi😊
Tazeanne3434 fatma_erva bizde 3 tane yaptırdık hafif ateş ve huysuzluk dışında bisey olmadı oda 1 gün sürdü zaten
Kubrakoc06 fatma_erva malesef çok ağlamıştı kızım çok ağrısı olmuştu baya akşama kadar koluna dokundurmadı sonra doktorumu aradım hemen calpol vermemi ve aşıya gitmeden önce içirmemi söyledi sonra rahatladı yavrum. 2. Ay alışı Baya zor oluyor malesef
Gams fatma_erva bende çok korkuyordum vurulduktan sonra cok agladı eve gelınce emzırdım uyudu sürekli atesını ölçmüştüm gece 38 oldu direk fitil verdım düştü cok huysuzlanmadı acıkcası
Atesmomy fatma_erva Evet canim iki bacak ve bir kol Ben de ates falan olmadi biraz huzursuzdu calpol verdim bir cay kasigi
Zeyynep fatma_erva bende çok korkmuştum ama düşündüğüm gbi olmadı ne ateş çıktı ne huysuzluk yaptı özelliklle veremden korkuyordum vurulunca hmn aldım kucağıma ağlamadı bile bebekten bebeğe değişiyor her bebekte ateş huzursuzluk olcak diye bişey yok korkma olursada calpol verirsin cnm
Thutik fatma_erva dün yaptırdık tüm gün huzursuzdu çocuk, belli ki ağrısı vardı. Ateşi çok yükselmedi ama biraz zorlandı. Uyutabilirseniz biraz rahatlayabilir. Bazı bebekleri hiç etkilemeyebiliyormuş umarım sizin öyle olur
PrensesimEla fatma_erva bizim de iki hafta sonra olacak aşılar ama sağlık ocagimizdaki ebe aşılari iki farklı günde yapalım dedi. Verem aşısını diğerlerinden 3-4 gün sonra yapacak o şekilde konuştuk