Sssyyyaaa Merhaba kızlar gece uykusunda hiç sıkıntı yaşamadığım bebeğim yaklaşık 5 gündür gece 4 gibi uyanıyor uykuya devam etmiyor neden olur bu durum dönemsel bişeymidir gündüz zaten çok yoruluyorum bide gece artı bir sefor sarfetmek çok zor
ozlem21240493 Sssyyyaaa aynı şeyi bizde geçen hafta yaşadık. Bebeğim 11 aylık bu zamana kadar hiç öyle bi şey yaptığı olmamıştı. Gece 1gibi uyanıp 4e kadar uyumadı bi kaç gece 😅 çok şükür sonra bir daha olmadı. Sanırım bu aylarda yeni çok fazla şey öğrendiklerinden uyumak istemiyolar
Tortilla Sssyyyaaa benm kızımda 13 aylık genelde cok uyanır zaten ama bu ara abartmıyorm yarım saatte bır uyandıgı oluyor. Gercekten cok zorlanıykrm
Dondu_cenikli2 Tortilla ayni bizdeki durumsa 11 aylik 10 dk uyuyo 1 saat emiyo sabaha kadar dongu devam ediyo
Sssyyyaaa Tortilla bizdede o durum vardı sonradan pişiği olduğunu farkettim çişini yaptıkça uyanıyomuş öyle bir sıkıntı olabilir mi
Sssyyyaaa Mrbmrb inşallah geçiceğini bilsem sabredicem ama tamamen uyku düzeninin bozulmasından korkuyorum