Ebrycl Benim kızım da 8 aylık gündüzleri hiç uyumak istemiyor zorla ağlayarak uyutuyorum gözleri uykusuzluktan kapanıyor ama yinede uyumak istemiyor yatakta ayağa kalkıyor dönüyor
Ndrg-12 Ebrycl evet ya bu ayağa kalkma olayı bence çocukların uykusunu etkiliyor. Bizimki de ağlaya ağlaya uyuyor. Annem de bırak yatırma diyor bana ben zorla uyutuyorum yoksa hiç uyumayacak
duru2603 Aynen bizimki de öyle kesinlikle gerileme yaşiyor yani rajat uyudugu sabah uykularina bile direniyor uyuyup 10 dk sonra geri uyanıyor 4.aydan sonra bu cok zorladi beni bıtsede rahatlasak
Ndrg-12 Kuzeymen 20 gün falan sanırım atak dönemi ama bizimkilerde kaç gün sürer bilmiyorum. Umarım uzamaz 😵💫
Ozgdfn Ndrg-12 evet benim kızımda öyle sekiz buçuk ayligiz. Ayağımda salliyom kendini geriye geriye atiyo yastikta dönüp duruyo yakalamakta çok zorlanıyorum,😁
Ndrg-12 Ozgdfn ben bide uyku eğitimi verdim çok güzel minnoş minnoş uyuyordu kendi kendine şimdi tam bir perişanlık 💆🏻♀️ Yatakta yapmadığı şey kalmıyor ağlıyor deli gibi. Sanki eti kopmuş sakinleşmiyor da
Ndrg-12 Ozgdfn aynen bizimki de öyle gözü kapalı bi 10 dk mızmızlanır 😁 ben emzirmiyorum mamayla besleniyor su içiriyorum arada bende
Irmakkubra Demek ki yalniz değilmişim bu problemlerin hepsi bizdede var bende kızımin huyu böyle diodum
Kuzeymen Ndrg-12 benm xok agladı vazgeçtim bi yol arıyorum bakalım bulabilcekmiyim gece saat bası uyanıyor