Emellina Merhabalar kızım bir ara meme reddi yapmıştı iki farklı mama aldım Yenidoğan tarihleri yeni ihtiyacı olan anne varsa ücretsiz gönderebilirim elimde kalmasın boşa gitmesin
Elohee Emellina merhaba bende kızım için sizden sma olanı rica etsem çok makbule geçer gazı biraz oldun düzelir belki çok dua ederiz ❤️
Aselipekveannesi Emellina bende boyle bir paylasim yaptim ama admin kaldirdi sayfada mama gonderimi olmuyor diye butun kutu mama cope gitmişti
Emellina dadaskizi kutuyu açtım üç kaşık mama aldım sadece kızım için reddetti acik mama sorun olur mu sizin için
dadaskizi Emellina kaç günlük mama ablacım sorun olmaz bozulmadı ise ben mama arayışındayim zaten gaz yapmayan mama arıyorum kaç tane denedim yarın yeni bı marka denicektik kısmet ya bu postu gördüm
dadaskizi Emellina kızım iki gündür gazdan bayıldı resmen mama değiştiriyorum sürekli en azından denemiş olurum rabbim sizin sayenizde şifa gönderir belkide
Emellina Semapektas merhaba humana yi birine göndericem eğer diğerini de siz isterseniz size gönderebilirim
Emellina dadaskizi tamamdır kullanıcı adınızı kaydediyorum yarın eşim işten geldiginde gönderelim özelden yazayım yada numaramı vereyim yarın gündüz tekrar haberleselim fayda olsun ne mutlu bana kizim yemedi başka yavruya nasip olsun 😊🙏
Emellina Elohee merhabalar tabiki olur ama ben mamayı açalı 2.5 3 ay olmuştur internette bir ay içinde tüketilmesi gerek yazıyor hiç mama kullanmadığım için bilmiyordum son tüketim tarihleri çok ileri ama aklım karıştı şuan
Emellina Mamayı açalı 2.5 yada 3 ay olmuştur bir ay içinde tüketilmesi gerek yazıyor bir sorun olur mu hiç mama kullanmadım daha önce