Balliturta Arkadaşlar kanguru araştırıyordum ebebekte baby plus markalı balance kanguru gördüm fiyatı diğerlerne göre çok uygun kullanıp mennun kalan var mı ?
Essemine Balliturta ben kullanıyorum fena değil ama şuan olsa bel destekli bir kanguru tercih ederim tahmin ettiğimden daha çok kanguru kullanıyorum bütün yük omuza biniyor o kanguruda o da ağrı yapıyor
Sariballim Balliturta mamadus tavsiye ederim kullanıyorum cok memnunum bel ağrısı asla yapmıyor eşim bile takıyor arada cok kullanışlı 2 aylıkken aldım yeni doğan aparatıyla kullanmaya basladım 5 bucuk aylık olduk aparatı cıkardık artık hala kullanıyorum
ikikizannesi Balliturta ilk kizimda solomon kullandim bi yakinima verdim 2. Kizimada chicco easy fit aldim tek gcerim kesinlikle
israks Balliturta elimde şuan sıfır hic kullanmadığım var isterseniz satabilirim size kısa geldiği için kullanamadım hic araştırıp almıştım herkes memnundu canim
Balliturta Essemine aslında bende öyle alayım dedim sevi bebede vardı ama tek renk var siyah ,izmirde yaşıyoruz siyah hiç açıcı değil ☺️
deletedmom775 Sariballim 2 aylıkken kullanabiliyor mu benim kızım 3 aylık olacakta ben de düşünüyorum rahat mı 😊
ikikizannesi deletedmom775 chicco dgumdan itibaren kullaniliyor kizim 1 ayliktan itibaren kisa mesafeye koydum ekstra aparat kullanmaya gerek yoj