Aselllll mom18 boyun ksımı ise biraz enfeksiyon olabılır bızımkı oyle olmustu boyun kısmı ates gibiydi doktora götürdum öyle demıstı 38 den fazla ise calpol veya dolven verin eger düşmez ise ılık suyla yıkayın bıde ustunu hafif giydirin örtmeyin geçmiş olsun
Sebht93 Öyle olunca diş ateşi diyorlar ama bilemedim canım yinede bir doktora götürebilirsin için rahat etsin
Elasuheda mom18 direk duşa sok ilk alışsın çok soğuk yapma suyu şoklanmason sonra biraz daha ılıt daha sonra duştan çıkınca kurulama kendi kendine kurusun vücudunda su ben 10-15 gün önce bebeğime öyle yaptım doktor dedi ateşi düştü Allah’a şükür 38 e kadar panik yapma dedi 38 i geçerse ilaç ver dedi en iyisi duş aldırmak şampuan felan kullanma su ile bekle 10 dk felan sonra çıkart geçmiş olsun benim ki de diş çıkarıyordu o dönem
Oykmmkrkn mom18 Ağrısı olabilir canım, o ağrı kesici birazdan onun ağrısını alır merak etme. Devam ederse yarın kendi doktorunuza götürebilirsiniz. Ateş düşürücüyü 6 saat ara ile kullanmalısınız.
Elifsmotherr mom18 Benim kızımda aynı olmuştu. Boğaz enfeksiyonu demişti doktorumuz. Ateş boğazındaydi en çok, eklem yerlerine ıslak bez koyun durmuyorsa ılık su ile yıkayın kollarını bacaklarını. Komple duşa sokabilirseniz sokun ama başını yıkamayın
tmmzysf20 mom18 benim bebegimde suan aynı durumda boyun kısmı yanıyor atesi var bogaz enfeksiyonu geciriyormus yavrum bugun sabh 7 de hastaneye gttim doktor antibiyotik verdi salgın var sanırım oturdugum yerdeki cogu bebek bu sekilde gecmiş olsun Rabbim şafi adıyla şifa versin İnşaAllah 😔