Aries Oglumun kan degerleri kan ilaci kullanmamiza ragmen düşük çıktı. Basina gelen ve çözümünü bulan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
qqulsum55 Aries kaç aylık canım bebegin benim oğlumda 14 aylık 6 aydır düzenli olarak ilaç kullanmamiza ragmen cok dusuk kan degerleri
Deepmom Aries doktorunuz ona uygun bir kan ilaci onermistir suan size artik olarak eger ek gıdaya gectiyseniz yedikleriyle destekleyebilirsiniz
Mel-sin Kaç aylık oğlunuz? Kızım da 5 aylık bizde kullanıyoruz Demir damlası da tirstim şimdi. Kullanmamıza rağmen düşük çıkıyorsa ne yapacağız. Her şey sıkıntı olmaya başladı bu zamanlarda da. Geçmiş olsun 😔
Aries Mel-sin 9 aylık. Teşekkür ederim ama bende cok şaşırdım ve üzüldüm. Gelisimini etkiledigi icin dikkat etmem soylendi gerekli besinleri de yedirmeye çalışıyorum ama ebemiz pek ilgilenmedi sadece yogurt sutle 1 saat arasi olsun dedi. en kisa zamanda baska bir doktora gidecegim
Aries Deepmom evet dikkat ediyorum yedirdigim besinlere bu konuda takviye olmasi icin. Doktor sadece kan degerleri düşük gelisimi icin dikkat etmen lazim yogurt ve sutten 1 saat once ya da sonra icir yeterli dedi. En kisa zamanda baska doktora gidecegim.