Simra Benim kasinti vardi vajinamda doktora gittim mixovul yazdi kullandiktan snra bas donmesi oluştu birde kullanma talimatini okudum bebek sutten kesilmeli diyor birde anne sutune gecermis aceba kullanan varmi acil baakarmisiniz
Minikkurabiye Simra emzirdiğini söylemedin mi canım doktora? Bence kullanma yan etki yaptığını sor, tekrar aynı doktora git
Betim Simra ben gebelikte kullanmıştım bu ilacı en etkisi az olan antibiyotik de işti bana 9 aylıktım o zaman. İsterseniz doktora bir daha sorup teyit edin öyle kullanın
Birkucakmutluluk Simra bende kullandım. İyi bir doktor verdi hatta. Vermedende emzirip emzirmediğimi sormuştu. Yani emzirdiğimi bilerek verdi. Yinede içim rahat etmeyince araştırma yapmıştım çoğu yerde kullanılabilir yazıyordu. Bir şeyde olmadı çok şükür sizde kullanabilirsiniz
Simra Minikkurabiye Emzirdigimi biliyir doktor ginede bunu verdi bende bas donmesj yapti ds bilemiyorum bida gidiyim
Simra Birkucakmutluluk tsk ederim suan kullaniyorum cok iyi geldi birde bittikten snra hamile kalan oluyormus doğrumu ki