Miniknisaaa1 Bebeğim 4 aylık ve kucağımdan inmiyo kucağımda uyuyo bıraktığım an ağlamaya başlıyo sizce ne yapmalıyım benim yaşadığımı yaşayan var mı 🥺
Eeco Miniknisaaa1 Biz öyleyiz ben muhakkak rahatlatıcı bir müzik falan açıyorum bide çok ağladığında uyurken bir t-shirt ünüzü koyun ben denedim işe yarıyor
Cacaa Miniknisaaa1 aynı durumdayız maalesef, atak dönemiymiş , ne zaman gececek diye merak ediyorum bende.
Miniknisaaa1 Cacaa bi ana kucağı buldum acaba faydası olur mu alsam mı bilemedim titreşimli sizce de olur mu ki faydası
Duygudd Miniknisaaa1 bebekuyutucu adında bi app var tavsiye ederim müzik açıkken telefonuda kullanabiliyorsunuz en güzeli :))
Miniknisaaa1 senamiray acaba kendimiz mi alıştırdık çok ağlamasın diye hep mi kucağa aldık ki sizce de öyle mi
Seda19 senamiray 😂😂😂 örümcek al kız koy ona kucağı unutuyor ahahah iki gün oldu alıp koyalı fıldır fıldır dönüp duruyor kendi kendine takılıyor bi on dk da olsa bi nefes alıyorum tabi on dk sonra sıkılıp bacağıma dolanıyor ağlıyor beni al diye o zaman gene kucağa devam 😁
Dlnmlk Miniknisaaa1 bizde de durum neredeyse aynı🤦♀️ Özellikle 3 4 gündür,sürekli mızmızlanma modunda,gülerken bile ağlamaya geçiyor.18haftalık olduk,muhtemelen atak dönemi hepimizin başındaki,tez zamanda geçer inşallah🙄
Miniknisaaa1 Dlnmlk gülerken direk ağlamaya geçmesi miii 🙈deli oluyodum hiç anlam veremiyodum ama atlattık çok şükür 😅 darısı sizin başınıza ☺️
senamiray Seda19 çok zararlı almak istemedim onun yerine top havuzu aldım oyuncaklarını doldurdum 20 dk oyalanıyor günde iki üç kere😂