Havvamila 3 bin liralık bi limitim var otel için en azından 6 geceyi geçirebileceğim otel öneriniz var mı acaba
Serene Havvamila Hangi bölgedesiniz tercihiniz ne bilmiyorum ama Didim’deki Roxy otelleri ve Kuşadası’danki Belish oteli tavsiye ederim.
Zeysare Oske Bu otelde bebekle ve tesettürlü rahat edebilir miyim ? Özellikle yemekleri bir buçuk yaşındaki kızıma uygun mu ?
ZeynepAdam Havvamila 3 bin 6 gece icin yeterli gelmeyebilir. 4 gece icin 3 bin civarlari tutuyor maalesef. Gun sayisini azaltip guzel otel secebilirsiniz bence. Biz oyle yapicaz cunku:) hem kizimizla vakit gecirelim istiyoruz bol bol :)
Esramm22 Bu sene otel fiyatları resmen uçmuş vaziyette Antalya adrasan tarafındaki otellere bakabilirsin canım orda fiyatlar uygun yarım pansiyon genelde. Biz de araştırıyoruz ama çok pahalı gerçekten
[silindi] Esramm22 bayramda 9 gün diye fiyatlar uçmuş gidiyor bayramdan sonra ki döneme bakıyorum fiyatlar düşüyor , ve çoğu otelde yerler yok 🤨
DeryaDerin Havvamila 6gece 3bin herşey dahil konsepti istiyosanız çok zor alanya otelleri uygun biraz daha birde tatil.budur un resmi sitesine girin erken rezervasyon kampanyaları var aynı otel orda 3000 ken mesela baska bi tur da 3300 falan
[silindi] ZeynepAdam pahallı evet ama donemi bi yakalarsanız eğer uyguna geliyor tarihlerle alakalı 😁 biz bu sene hala bakıyoruz oteller uçmuş gidiyor