Sidraeliz Arkadaşlar benim bebeğim 1 buçuk aylık gece beslenmesi nasıl olmalı saat kaçtan kaça kadar ne kadar aralıklarla beslemeliyim
Fatma97 Sidraeliz canım ben bir aydan sonra geceleri hiç kendim uyandırmadım o acıktıkça hep kendi uyandı şimdi 2.5 aylık hala kendi uyanır acıkınca ☺️
KahramanAnne Sidraeliz ben 3. Ayına kadar 2 buçuk en fazla 3 saatte bir besledim. 3. Ayından sonra uzun saatler sonrası alarm kurdum belki uyanmaz felan diye ama kendi uyandı.
Zlm Sidraeliz baktın kipirdaniyo acıkmış al doyur 😊 Eger hala sarılık riskiniz yoksa tabi benimki iki ay sürmüştü o yüzden ben iki ay bitene kadar hep iki saatte bir emzirdim
Bebegimm1 Sidraeliz doktorunuz gece beslenmesine devam edin demediyse gece uyandirip mama vermenize gerek yok acıktiginda verin zaten kendisi aç oldugunda uyanır uyumaz beslenmek kadarda uyku da onemli gelişimi için
Esendemir İki üç aydan sonra 6 7 saat beslenmemesini doktorlar normal karsılıyor gece bir kere mama veriyorum bebisim 9 aylik
lidyahsn Esendemir kaç aydan beri 6 7 saat beslemediniz. Uyanmıyor mu benim ki 3n fazla 3 saat içinde uyanıyor bazen 3 saat dolmadan alışkanlık mı yaptı acaba kaldırmak
Arenbuse58 Sidraeliz Benim bebeğim 2 ay 15 günlük gece saat 1 de mama veriyorumm kendisi acıkınca ağlıyor saat 3 gibi uyaniyor tekrar mama veriyorum sonra yine mama veriyorum saat 6 da uyaniyor
Arenbuse58 lidyahsn Kendisi saat gibi uyaniyor acıkınca 90 ml bazende 60 ml mama yiyor gece oyuzden tok tutuyor Max 3 saat sürüyor