BBBuse 3 aylık bebeğin 20.30da uyuması normal mi ? Bana cok erken uyuyormuş gibi geliyor. Geçe çekmeye çalışıyorum ama değiştiremiyorum
nur-nr_123 BBBuse yok normal cnm uyku saati oluşturmuş kndine bnm oğlum 11 ayına kadar öyle uyudu sonra 9/9.30/10 da uyur oldu normal.olarak büyüdü 18 aylık bu ardaa ilerde rahat edersin uyutursun dizini filmini izlersin
Kahvelibonbon BBBuse birçok kişinin yapmak isteyip de yapamadığı saat, çok güzel 🥰 19.00-20.30 en ideal saatlermiş bebişlerimiz için.
Mervesanne BBBuse ideal benim oğlumda 3 aylık 8buçuk 9gibi uyur. Tabi sabah 5 te uyanmazsa daha iyi olacak ama 🙄
Yaseminahmetlina Mervesanne Benim kızımda 3 buçuk aylık 9 gibi uyuyor sabah 5 buçukta alarm kurmuş gibi kalkar emziririm geri uyur 9 a kadar sonra tekrar emziririm 12 ye kadar uyur 🙏
Mervesanne Yaseminahmetlina malesef bizim paşa 5 6 gibi uyanır ve uzun süre uyumaz 🙄 gündüz uykumuz hiç yok diyebilirim uyusa bile yarım saat bir saati geçmiyor
Gizembsrn BBBuse 3 ay 19 günlüğüz 7 bilemedin 8 de en geç uyutmuş banyosunu yaptırmış uyutmuş oluyorum her akşam sonuçta 3 aydan bahsediyoruz 7, 8 yaşındaki çocuklar için bile 21.00 uyku vaktiyken gayet normal bence
herseySeninleguzel11 BBBuse Çok normal geçen uyku eğitimi veren birinin yazısını okumuştum 8 buçuk gibi uyuyup 6 -7 gibi uyanıyorsa çok iyiymis. Benim bebeğim de 8 buçuk gibi uyuyordu son 1 haftadır 7 buçuk gibi uyuyor sabah 6-7 arası uyanıyor. 2 buçuk aylık oğlum.
BBBuse herseySeninleguzel11 işe başlayacağım, belki dedim 10 11 gibi uyursa ben de onunla yatmış olurum güzel uyurum ama sanırım bu aylarda degistirilemiyor