Kader_oyku19 Gecikmemin 10. Gününden selamlar arkadaşlar ilk günlerde 2 adet test yaptım bi kac gun oncede farklı 2 marka test yaptim sonuç ise negatif
nur-nr_123 Kader_oyku19 kadın doğum git cnm bnm 3 ay boyuncailk ay 3 gün ikinci ay 4 3. Ay ise 15 gün sarktı koşarak gittim doktora iyiki gutmisim hamile kalmadan öncede hormon bozukluğun vardır proklatinim yüksek çıktı yine tedavi oluyorum ve bnde 3 reset yaptim hepsi negatifti
saclarinayildizdusmus Kader_oyku19 benım 5 gün gecikti ama oldum bugun btti yıkanıcam hep düzenliydi bnmde dogumdan sonra boyle oldu
Baharbek Kan ver istersen net sonuç için ama ara ara düzensizlik oluyor bende geçen ay 15 gün geciktim sonra oldum
Snfk Mlke301020 merhaba! Doğumdan sonra adet düzensizliği oluyor mu ki? 🤔 çünkü bende her ay şüpheye düşüyorum. Şuan karnım ağrıyor ama gelen giden yok 🤦🏼♀️ 1 ay ol 1 ay olma adetim.
seoyles Kader_oyku19 mhrs üzerinden randevu al sağlık ocağına orada seçenek var kan tahlili diye öyle gidebilirsin. veya randevu alamazsan sabah 8.30dan 10a kadar kan alma saati oluyo normal muayne gibi gidip hamilelik testi yaptırmak istediğini söylersin yaparlar tatlım
Kader_oyku19 seoyles randevu aldim 2 gun sonraya da umarim adet olurum o gune kadar süprize suan hazir değilim ☹️
Kader_oyku19 nur-nr_123 genel olarak hep düzensizim ya erken oluyorum yada gec ama illkez bu kadar uzun sure olmadim cok sancılı gecerdi doğumdan oncede reglim falan ama onemsemedim hic
Kader_oyku19 Baharbek gecikmemden beri 4 tane test yaptim farklı markalar alıp ama hepsi negatif çıktı bu donem sehir disina falanda taşındık anlamadım etkisi mi oldu falan
Arasinannesiiiii Kader_oyku19 şehir dışı yolculuk etkiliyor hormonları yorulmussunuzdur bu süreçte mutlaka bunlar etken, ama en doğrusu kan verip emin olmak.