burjuvaanne Glittery sen soyleyince seninki daha mantikli geldi ama siralamayi hic öyle anlamdirmamistim arkadaslarimada sordum onlarda emeklemek die biliyor
mmek_2014 İlk oglum 10 aylıkken sıraladı 12 aylıkken yürüdü. İkinci oglum 7 aylıkken sıralamaya başladı. Şu an 8 aylık. Elinden tutunca çok güzel yürüyor baya hevesli. Yakında yürür diye düşünüyorum
Cereen Zynpalmina 15.ci ayın içindeyiz hala yürümüyor geçenlerde iki adım attı devamı gelmedi 10 aylıktan beri sıralıyo hatta tutunmadan ayakta dengede duruyo ama anlamadım teleşlanacak bişey var mı yok mu bilmiyorum Eylül de doktor kontrolümüz var sorucam doktorumuza bakalım ne dicek
Tuba Cereen Hiç düştü mü? Bazıları düşünce korkup cesaret edemeyebiliyorlar. Kuzenimin oğlu 18 aylıkken yürüdüydü🤷🏼♀️
Tuba Zynpalmina Büyük oğlum 9 aylıkken sıraladı ve 11 aylıkken yürüdü. Küçük oğlum 10 aylıkken sıralamaya başladı, 2 hafta önce yaşına bastı ve yürümüyor henüz😊
Cereen Tuba hayır zaten aşırı temkinli bi bebek kalkıp otururken aşırı dikkat eder kendini sağlama almadan oturmaz filan 🙈
Asl90 6 aylıkken kanepenin kenarında desteksiz duruyordu. Şu an 11 ay 27 günlük sürünme yok sadce poposunun üstünde ilerliyor. Yürüme de yok ellerinden tuttuğumda yürüyor sadece bakalım ne zaman yürüyecek
Findikfistik Zynpalmina Paşam 5 aylıkken sıralamaya, 6 aylıkken de yürümeye başladı. Videosunu atardım da nazar değer diye korkuyorum 😏