Ezo44 38 günlük bebeğim var aşırı gazı oluyor zinco ve biogaila damlalarını kullanıyorum ama fayda etmiyo siz nasıl bir yol izliyorsunuz yardm lütfen 🙏🏻
E_doga Ezo44 farklı gaz damlaları deneyin. Bizde nurse harveys colex işe yaramıştı.. kiraz çekirdekli patik ve kemer , hamak, masaj bunların faydasını gördüm.. ama en önemlisi sabır sabır sabır…
Muhammetsojdnn22 Ezo44 merhaba canım benim bebeğime 40 günlük doktor damla bağımlılık yapıyor dedi o yüzden kullanmıyorum rezene cay iç faydası var ve masaj yaptır YouTube da videolar var cok etkisi var ve birde kesinlikle yap türbenti ısıt karnına sar
E_doga Ezo44 emin olun aynı şeyleri ben de dahil çoğu anne yaşıyor geçeceğini bilin. Bana sanki ömrüm boyunca o odaya hapis olacağım ve bugünler geçmeyecek gibi gelirdi sinir krizleri tansiyon düşmeleri su Bile içememe tuvalete gidememe duş almak nimetti hele.. üstelik tek başımayım.. ama inanır mısınız şimdi kızım 3.5 aylık ve kafe kafe geziyoruz😀 evet kolik hep bir iz bırakır birde bana çekmiş kızım sinirli .. hala mız mız hala huysuz ama o kabus günler bitti geçti.. sabredin vallahi de billahi de geçiyor
Umay3840 E_doga canım kolik bebs belirtileri neler emerken filan mı aglyolar nasıl oluyor bende suphelnym
E_doga Umay3840 emerken ağlıyordu o ayrı birşey gazdan ağlıyordur. Kolik günleri olurdu bizim Çarşamba dan cumartesi ye kadar hep aynı saatlerde başlayıp aynı saatlerde biten ağlama krizleri . Ama aklınıza normal ağlama gelmesin bu öyle bir ağlamaki sanki çocuğun etleri kopuyor ciğeri sökülüyor aralıksız tam 3 saat .. ve siz hiçbirşey yapamıyorsunuz çok gaz sancısı çekti yavrum.. kolik ağlamaları bitti ama gaz sorunu hala var.. masajla hakediyorum rahatlatıyorum bir şekilde
E_doga Umay3840 kolik mi ? Kolik 3. Ayda bitti yeni yemi daha .. ama gaz sorunu oluyor yine. O da dönmeye başladığında tamamen biter inşallah
Umay3840 E_doga bnm bebegm de sebpsz yere aglyo gazı var mı yk mu blmym acemym o yuzden sryorum kusura bkmyn
E_doga Umay3840 önemli değil. Eğer ayaklarını karnına çekiyorsa memede çırpınıyorsa karnı şiş ve sertse gazdır .
Yaman-2021 Ezo44 bızde relaktaz ve bifidrop kullanıyoruz bifidrop baya ıse yarıyor malesef gaz sancıısnı gecıren bırsey yok sadece hafıfletıyor ben bırde ekstra doğal yontem elma yagı kullanıyorum ayaklarının altına ve gobek cevresıne oda baya ıse yarıyor tavsıye ederım