Hasmel Kızlar bebeğim 9.5 aylık otururken bir anda titriyor ürperiyor gibi yapıyor bazen heyecanlanıyor mu bilmiyorum hiii yapıyor nefes alırken birde bugün gözü seyirci bi anda gözünü kapatıp açıyor başına gelen oldu mu
Eyllebr Hasmel kızım genelde tuvaletını yaparken titrıyor gaz çıkarırken faln otururken yapıyor ama oyle birsey olabilir canım
burjuvaanne Hasmel bi ses falan mi duydu acaba korktugu falan bilemedim ki geciverir insallah genede doktora ebeye falan danisin gecmis olsun
Gizembickici Hasmel bilemiyorum tabii belki sebebi başkadır ama benim oglumda yapmazdi yeni yapmaya başladı
Hasmel burjuvaanne ya hiç bilmiyorum eşim ve ben varız evde sadece ve ses tonumuza bile çok dikkat ediyoruz
burjuvaanne Hasmel yok ya disarda egzoz falan patlatiplar ya yada kiz kaciran patlatiolar ne bilem insaat kamyonu gumbur gumbur gecen sizin soylediklerine benzer biri de yazdida onlarinki sesden olmus irkilmesi o geldi aklima
Gizembickici Hasmel yeni bez bagladiginizda denk gelirse acin bakin beze olmadi 🥺 gerçekten paranoyak olduk tüm yeni anneler olarak😂
Hasmel Gizembickici öyle deniyim olmazsa gerçekten ya evde durmaktan mı bilmiyorum ama her hareketine bişey yüklüyorum resmen
Yelda35 Hasmel canım bebek mastırbasyonu olabilir. Yani bedenini tanıma döneminde olduğu için. Veya tuvaletini yapıyor olabilir
Yelda35 Hasmel bir araştırın isterseniz başka belirti vardır belki. Kesinlikle öyle birleşe tepki vermedin burada bazı anneler çok gücüme gidiyor filan diyorlar ama normal birşey