beysenyil Ne illet bişeymiş arkadaşlar 39 günlük anneyim, bi ateşleniyorum bi üşüyorum. Göğüsüm desen ağrısı deli ediyor.. doktora gittim ilaç falan verdi pompa ile sağmam gerektiğini dedi ama en kısa zamanda nasıl geçer acaba ?
Zeybik beysenyil çok geçmiş olsun gerçekten çok kötü bişey :( duş alırken göğüslerinize sıcak su tutun masaj yapın. Emzirebiliyorsanız bol bol emzirin ben acısından emzirememiştim gece gündüz sağdım 3 -4 gün sonra geçmişti
biradamavisi beysenyil Allah yardım etsin. 15 gün önce 3. Mastitimi oldum bol bol emzirin ve sağın. Ve sağArken eşiniz sertlik olan yerlere kuvvetli bir masaj yapsın bastırsın benim hastanede hemşire öyle açmıştı. Canımdan can gitti bastırırken ama çok iyi geliyor. Tabii ateşimden falan mecbur antibiyotik tedavisi gördüm yoksa iltihap kurumuyor sanırım içeride. Benim göğüs ucu yaralarından enfeksiyon kaptığı İçin oluyordu 😣 Allah kimseye yaşatmasın
Seymabesli Ilık duş alın mastıt olan göğsünuzu üstten aşağı tarakla tarayın rahatlarsinx bende olmuştum gerçekten çok kotu bişey .geçmiş olsun size