Aydanzeyd Selam kizlar.bebeginizin bezini hangi sklikla degisiyorsunuz? 1 yas ustu bebekleri merak ediyorum daha cok.kac saatte bir degisiyorsunuz
LilyaBn Aydanzeyd 17 aylık kızım sabah uyanır uyanmaz depiştiriyorum, öğlen uykusuna yatmadan önce, uyandıktan 1 2 saat sonra. (Eğer kaka varsa bunların dışınfa ekstra değiştiriyorum) en son kapanışı 8de yapıyorum. Yani günde 4 5i buluyor.
ssemashn Aydanzeyd ahh deşme yaramııı 🙄 14 aylik oglum mesela dün gece bile 3 kere bez değiştim o halde bile iki kez taşmıştı🙄 Gece de dahil 24 saatte sanırım 7 8 kez + kaka yaptığı zaman Bizimki suyla yaşıyor sanki o yuzden cok bez tüketiyoruz
zeyzey77 Aydanzeyd kızım bir yaşındayken ortalama günde 6 tane bez gidiyordu. Duruma göre kaka yaparsa sayı artıyordu. Hiç öyle bezini taşıyamayacak derecede dolu olmadı . Sürekli kendisini rahat hissedecek şekilde bezini değiştirdim
Alptugmomy Sabah uyanınca değişiyorum , uyumadan önce değişiyorum , birde uyandığında fazla çiş yapmışsa yine değişiyorum , birde akşam üzeri değişiyorum , sonrada yatarken yani benimde günde 4-5 defa ama tabi büyük çişini yapmışsa ekstralar da oluyor 😉
ssemashn Aydanzeyd dogdugundN beri cok marka değiştim iyi markalarin hepsini denedim diyebilirim suan baby turco dogadan kullanıyorum
Ufakanne Aydanzeyd sabah uyanınca öğlen kakasını yapınca temizliyorum sonra gece degsitiryorum çok cisli değilse dolu değilse ddgistirmem 2yasinda