DefneNil_ Sakıncasıo varmı acaba maske takabilirmiyim dışarı çıkarken korkuyor insan markete giderken falan
CankizimRavzam DefneNil_ Bence takabilirsin canim ben kızıma takıyorum 20 aylık herşeyi ağzına attığı için koruma amaçlı mecbur takıyorum
614408eoa DefneNil_ 2 yasa kadr takılmamalı biliyorm bnm kızm takmıyo 22 aylık asla istemiyor takmıyorm bende valla
Emineyunus_Kurt DefneNil_ bir doktora sormustum eger kalabalik ortama giriyosa insanlara yaklasiyosa takin dedi eger geri sakin ortamda duruyosa az kisilik bi ortamda mesela yaklasmiyosa takmayin diyor
O6y2k2u DefneNil_ maske 2 yaştan itibaren uygun görülüyor. Zaten ne kadar ciğerleri var yormayın derim
DefneNil_ CankizimRavzam Maskeyi çıkarmak iatemiyormu bir kere evde denedim tutacakmı diyr çıkarmak istiyor nasıl alıştırıcamki
CankizimRavzam DefneNil_ Biraz zor ama konuşarak takabilirsin canim ben sürekli konuştum kızım takmak zorundayız hadi takalim gezelim dedim şimdi dışarda maskesi düşünce direk kendisi kapatıyor 🤭🤭🤭
Prensannesiii00 DefneNil_ benim oğlum asla taktırmıyor doktorumuz da önermiyor 2 yaşına kadar nefeslerini tam kontrol edememe durumu olup boğulma riski olabilir diye zaten haberlere de çıkmıştı takmayın diye
elmaliturtam DefneNil_ ben markete falan girdiğimde 18 19 aylıkken başladım takmaya kapalı alanlarda muhakkak takıyorum. Sonuçta onlarda riskli ki markette kapalı alanda ne kadar süre kalıyoruz ki o kadarcık süreden hiç bir şey olmaz hasta olmasından iyidir
elmaliturtam DefneNil_ evet zor ben önce evde alıştırdım sonra alıştı şimdi 21 aylık makete bakkala girince kendi istiyor
nartanemm 6 yaşına kadar takılması doğru değil diye biliyorum bu sıcakta biz dayanamıyoruz gerekirse uzak tutun kalabalıktan ama nefes almasını zorlaştırmayın küçücük henüz ciğerleri
otose_san DefneNil_ 2 yaşından küçük çocuklara maske önerilmiyor, solunm yolunu tıkayıp boğulmaya neden olabileceği için
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi DefneNil_ 3 yaş altına takılmamalı. Çok fazla karbondioksit soluyorlar ve bu onların ciğerleri için çok zararlı. Bu yüzden onlara takılmamalı. Araştırabilirsiniz. Ben takmıyorum, takmayacağımda. 🤷🏻♀️
elediyebiri DefneNil_ Yok Canim daha neler. O daha kücük cocuk. Zaten Biz Maske takarak cigerlerimizin anasini aglatiyoruz. Birak cocugun cigerleri rahat etsin.