PembEgemen Hanımlar 4. Ay uyku gerilemesi yaşıyor musunuz neler yapıyorsunuz biraz sohbet edelim mi ?
kucukprensinannesi PembEgemen atağın bitmesine 24 gün var ama ben delirme seviyesindeyim çünkü uyumak istemiyor yatmak istemiyor kucağa alıyorum ondanda memnun olmuyor konuşuyorum eğlendirmeye çalışıyorum ağlıyor bebek arabasına koyuyorum biraz zaten uyku 0 hiç uyumuyor mama içmek istemiyor uyku arasında zorla içiriyorum
Annepandaa PembEgemen geceleri saat başı kalkıyor ve emmek istiyor. Gündüz uykularını 2 ana bir şekerleme olarak düzenledim gece uykusu biraz daha iyi 6.aydan sonrada desteksiz uyku denemelerine başlıcam inşAllah
PembEgemen Asilinannesi1 bende öyle ya sizin ki nasıl uyuyor nasıl uyutuyorsunuz gündüzleri geceleri 😔
atesbebek11 Evet yaşıyorum ve kucak istiyor çok sık ve az beslenmeye başladı mamada yiyor sürekli mıkır Mıkır ses çıkarıyor ıhlar gibi sohbet istiyor oyun muhabbet yani hep ilgi istiyor uykularımızda azaldı ne zaman düzelir bilmiyorum
PembEgemen atesbebek11 biz de durum aynı meme de bile oyun istiyor birde aparatlarımız var hem kalçasında hem ayağında çok zorlanıyorum 😔
Asilinannesi1 PembEgemen ayağıdma, beşiğinde sallayarak🤦♀️ Gündüzleri doğduğundan beri sıkıntılıydı ama geceleri düzenliydi acıktıkca kalkardı. Şimdi artık geceleri de saar başı kalkıyoruz. Gündüz desen 15dk-yarım saat en fazla
PembEgemen Asilinannesi1 ay valla bizde de aynı durum ne zaman biter bu acaba bilgili anneler de yazsa ne güzel olur 😂
Annepandaa Ebruseyda sabah 7.30 - 8gibi uyanıyor. 10 ilk uyku 11.30-12 gibi uyanıyor. Saat 3 gibi uyutmak istiyorum ama ne kadar dayanırsa 3 e doğru uyuyor 5 gibi uyanıyor. Sonra 7 de şekerleme 7.45 gibi uyanıyor. 8.30 gibi banyo 9 gibi odaya 9.30da uykuya. Oyun oynuyorum şarkı dinliyoruz bir sürü şey. Henüz atak bitmedi çok zorlamıyorum asıl düzeni ek gıdadan sonra kuracağım inşAllah.