eylullbilginn Kızlar merhaba 38 günlük bir kızım var sadece anne sütü alıyor gün için de normalde peynir kesiği gibi kusardı fazlasını da çıkarırdı kilo alımı iyi olduğundan dolayı doktor fazlasını çıkarır ya da gazdan kusar dedi emzikte almadığından memeyi emzik yerine de kullanıyor. Bugün 2 kere fışkırtarak yoğun bir şekilde kustu bu korkulacak bir durum mı doktora götürmeme gerek var mı bir de bu kusmalar kaçıncı ayda bitiyor bir bilgisi olan var mı şimdiden çok teşekkürler 🌸
MTkutay eylullbilginn benim ki hep öyle canım kilo alımı iyiyse ilaç filan vermeden gonderiyorlar boşuna gitme. Muhtemelen emdikten sonra gaz oluşmuştur onu çıkarmıştır kusmayla
Melikeyigitemre eylullbilginn benim bebegimde kusuyor sürekli 3 ayımızdayız doktora gitik. Bi şurup verdi kulaniyorm ama etkisini goremedim acaba mamalardanmı .😕
Sumeyyeabic eylullbilginn bizimde 40 miz bugün cikti bizdede var o sorun ya bizde emdikten sonra gaz çıkarınca kusuyoruz gazla beraber ayrieten mama da veriyorum
eylullbilginn MTkutay aynen öyle canım kilo alımı iyi olduğu için bir şey yapamıyorlar zamanla düzelir dedi
MTkutay Melikeyigitemre yok canım benim ki sadece anne sutu alıyor yine de oluk oluk kusuyor doktora götürüyorum muayene ediyorlar zamanla geçer diyip gönderiyorlar ilaç vermiyorlar kilo alımı iyi olduğu için
eylullbilginn [bilinmeyen] reflü olabilir dedi canım ya da gazdan dedi kilo alımı normal olduğu için bir şey yapılmıyor zamanla düzelir sabır dedi ama kilo alımı iyi olmasaydı bakacaktık
MTkutay eylullbilginn ben bıktım artık her yer kusmuk oluyor sürekli bir yerleri temizliyorum kucagima almaya korkuyorum kusacak diye
TalhaEnes eylullbilginn Bizde de aynı sorun var 3 aylık kilosu da iyi ama çok emdiği zaman kusuyor genelde.bazen sütü çıkarıyor bazende peynir kesiği gibi.
Melike25 Benimde oğlum 1bucuk aylık aşırı derece kusuyor doktora götürmedim daha kilo alımı çok iyi 4kilo doğdu şuan 5500 mama da veriyorum ama neden kusuyor çözemiyorum ya reflü den korkuyorum bende kucağıma almaya korkuyorum gaz çıkartmak için gümde kaçkere kıyafet değiştiriyorum kızım hiç kusmazfı keyif için üstünü değiştirirdim oyuzden zor geldi biraz
eylullbilginn Melike25 kilo alımı gayet iyi neden mama veriyorsun canım. Umarım zamanla geçer canım ben de zorlanıyorum
Sumeyyeabic eylullbilginn yok canim gayet normal de doymuyor gibi geliyor bana ağzını aciyor surekli bni emdikten sonra