Ayercos Kızlar adanadayim 6 aylık doğum yaptım acil anne sütüne ihtiyacım var lütfen yardım edin lütfen hastene anne sütü istedi 6 gündür perişanım sütüm yok yardım edin lütfen
bluem Ayercos ankaradayim iki aylik bebegim var imkan olsaydi ben sutumu vermek isterdim insallah yardimci olanlar olur
Umut030918 Ayercos Rabbim yar ve yardımcın olsun. Geçmiş olsun. Ben Adıyaman dayım keşke orda olsam🙏🏻🙏🏻Adana ki anneler Eminim duyarlı davranır en kısa zamanda sorun çözülür. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mnk n buldum sana mesajımı görsen keşke instagram Ayercos canım instagram kullanıcı adım sedamurat24 oradan numarayı verebilirim sana
Mnk Ben de Çanakkale'deyim keşke yakın olsaydık:(canım facebookta emzirme grupları var onlara mı yazsan
Mnk Ayercos canım facede ki gruplara yazdım bir de Mersin'den birisini buldum numarasını da aldım yardımcı olabileceğini söyledi
Yusufdemirmom Bende adamadan ama benımde sutüm yok ucuncu ayından berı hep mama verıorum keske olsa seve seve ama olan tanıdıklara soyluycem
HaticeCicek Ayercos canim haticeyangozcicek instagram hesabim eger bulamadiysan ben yardimci olabilirim azda olsa minige faydasi olur insaallah
deletedmom775 Ayercos bende Adanadayım sütüm az maalesef Yok denilecek kadar ama araştıracam mutlaka hangi hastanedesiniz