Kdrye Kızlar doğum yaptığımda ilk zamanlar sütüm inmedi diye mama almıştık eczanden sonra sütüm artınca mama vermedik şuan elimde aptamil 1 var iki paket açılmamış. Bebeğine kullanan varsa uygun fiyata vermeyi düşünüyorum. Boşa heba olmasın
Annesionuyesin Kdrye mrb canım Eğer uyguna verirsen ben alabilirim çünkü durumum yok meme reddi yaşadığım için kızıma pirinç unu veriyorum ayda bir paket mama ancak alabiliyoruz sen ne kadara satarsın
Kdrye Aysununannesi 1200 kg olan kutudan almıştık bir paketini açtık sadece iki paketi duruyor 400+400 olmak üzere. Ne kadar vermek istersiniz siz belirleyin
Neslihan Bende aynı şekilde aldım acılmamış 2 adet 400 gr aptamil mama var almak isteyen e uygun fiyata veririm kargou karşılarsa
Meleklerimm Neslihan uygun vermeyi düşünürseniz ben almak isterim kargoyu karşılarım instegramınız varsa konuşalım
Hdhdhsjsju ebraradnn böyle postlari okuyunca inan insanlıktan şüphe ediyorum bu kadar mi alçaldik yazık gerçekten Rabbim muhtaç ettirmesin inşaallah
Kdrye ebraradnn canım farketmeni isterim ki ben fiyat bile vermedim isteyenlere fiyatı siz belirleyin dedim ihtiyacı olan varsa ücretsiz de gönderirim. Yazanlar bana ücretsiz yolla derse onuda yaparım
BesteArya ebraradnn Burda bedava satış yapmak yasak hanfendi. Daha önceleri çok iyi niyetli arkadaşlarımız suistimal edildi bende dahil olmak üzere. Gönderdiğimiz şeylerin satışa sunulduğunu gördük. Ayrıca karşınızdaki de bir anne. Belki mamaları satıp bebeğinin başka bir ihtiyacınu giderecek. Siz çok istiyorsanız ücretsiz mama yardımı yapabilirsiniz veya yapıyorsanız devam edebilirsiniz. Kimsenin bir mecburiyeti yok buna:)
Kdrye Hdhdhsjsju insanlıktan şüphe edilecek birşey yok çünkü sen benim maddi durumumu bilemezsin bu mamayı ne zorlukla alıp almadığımı bilemezsin. İhtiyacım var ücretsiz yolla diyen olursa zaten yollarım halden anlarım. Belki bende zor bir şartla aldım fiyat verene ne olursa olsun satmak istedim ucuz şeyler değil bu mamalar sizde biliyorsunuz.
ebraradnn Kdrye lafım yalnızca sana DEĞİL burda öyle şeyler varki bebeğinin kullanılmış emziğini emmiyor diye satmak isteyen insanlar gördüm ben canım
Kdrye ebraradnn sende öyle bir laf söyleyerek herkesi aynı kefeye koydun kendimi vicdansız düşüncesiz paragöz gibi hissettim sanki yanlış birşey yapıyormuşum gibi 😅 mamanın yarısını kullandık yarısını satıyorum deseydim o emziği satan kişiden işte o zaman farkım olmazdı
Kdrye BesteArya düşücelerimi yansıtır tarzda cevabınız için teşekkürler 🙏🏻 burdan ihtiyacım var diyip alıp sonrada satanlar oldu demek vallahi pes öyle birşey yapsam Allahtan korkar kendimden utanırım ya.