Bebekaras kizlar bugün vajinada et sarkintisi farkettim böyle uzun ince bir et sarkiyor yasayan varki sizce ne olabilir??
Emine35 Bebekaras doktoruna git canım aynısı bende de olmuştu aradım randevu verdi ameliyatla aldı dışarı sarkan bir taneydi içeri de 3 tane varmış oluşan hamilelikte oluşurmuş vücut kendi yapar dedi zararsız olduğunu söyledi kilo almak etkiliyor dedi
Bebekaras Emine35 yaa korktum farkedince bi an insallah zararsız biseydir hastaneden hangi bolume randevu alicam bilemedim
Bebekaras Emine35 cok kilo almadim hamilelikte aksine zayıfladım ama su aralar aldim kilo olabilir belki
zarifhanim Bebekaras et sarkıntısı dediğiniz nasıl acaba, afedersiniz küçük dil gibi mi vajina bölgesinde. Normal doğum gerçekleştirdiyseniz belki yamuk dikiş atılmış orası dışarda kalmıştır. Kadın doğuma görünmenizde fayda var
Birkucakmutluluk Bebekaras kızlık zarı olabilir. Bendede Bayadır var. Doğumumda ebe Kızlık zarın tam yırtılmamış demişti. Bendekini ondan olabilir diye düşünüyorum. Bana bir rahatsızlık vermiyor
Bebekaras Birkucakmutluluk banada vermiyor ama yinede tehlikeli birșey de olabilir gorunmekte fayda var bence sizde bir görünün. regl fazla agrili oluyor mesala ara kanamam çok oluyor belki bu yüzden
Birkucakmutluluk Bebekaras 1 ayı geçti ben gideli. Onun için gitmedim ama doktor içine dışına baktı hep. Bi sorun olsaydı söylerdi. Smear test falanda yaptı. Sorun olduğunu sanmıyorum. Siz göründükten sonra yazarsanız sevinirim :)