balpetegimmmm Musam valla bende kırkı çıktığından beri veriyorum canım havalar çok sıcak malum 3,5 aylık olduk
Birmuallime Musam ben de aklıma geldikçe veriyorum genelde sütle besleniyor ama arada mama veriyorum baktım çişinin rengi koyu veriyorum su, 4 aylık olacak benim de
luluuu Musam benim oğlum Haziran ayında doğmuştu hemsiremiz günde bir iki çay kaşığı ber demişti daha 10 günlükken
balpetegimmmm Musam mama veriyorum canım ilk zamanlar 1-2 çay kaşığı veriyordum şimdi suluk aldım ondan içiyor göz kararı içiriyorum
Minik1Ege lidyahsn benim doktorumda öyle dedi ama sadece mama ile beslendiğinden kabızdı şimdi su veriyorum 2-3 yudum su biberonu var onunla günlük yapıyor kakasını çok şükür yoksa ıkın ıkın yapamıyordu🥲
lidyahsn Minik1Ege ben de1 çay kaşığı veriyordum öyle diyince bıraktım 1 haftadır veriym yine bari 1 çay kaşığı yeterli olur mu 2 ay 10 günlük
Minik1Ege lidyahsn birde au verdiysen devamını getirmek gerekiyormuş bence fazla gelmez 1 çay kaşığı 2,5 aylık nerdeyse bizde 4 aylığız nerdeyse 3-4 çay kaşığı kadar içiyor bazen 10 ml içiyor canı ne kadar isterse birde burası çok aşırı sıcak bazen suyu çıkıyor çocuğun dışarı falan çıkınca yoksa evde mecbur hep klima ile duruyor. Sıcaklık faktörü de çok etkiliyor yani
Hamdis08041988 Musam doktorumuz sadece anne sütü aliyorsa su vermeye gerek yok demisti anne sütünün yüzde 88 su dedi. Benim oglum 4.5 aylik. Ek gidaya gecince vericem
Linacim balpetegimmmm benimde bebegim 3 buçuk aylık kaşıkla veriyorum suyu ama hiç sevmiyo yarısını atiyo sulukla versem asla cekmiyo agizinda tutuyo diliyle itiyo nasıl sevdirxem suyu bilmiyorum
[silindi] Benimde bebeğim 4 aylık ve biberonda suyu hazır hergün. Uyurken terliyor pusetinde terliyor gece yatarken özellikle çok sık terliyor su kaybediyor çocuk. Yani bu sıcakta ben bile yarım saat susuz dayanamıyorum onlar nasıl dayansınlar ve suyu verdiğimde gayet iştahlı bir şekilde içiyor özellikle sabahları. Yani her annenin düşüncesi farklı tabi. Mesela ben özellikle eskiden insanlar nasıl bebek yetiştiriyormuş diye hep sorarım nenemlere onlar çok şey biliyor gerçekten
Paradiseeeee Musam oglum 3 ay 5 günlük 40 çıkmadan su vermeye başladım hergün 2.3 çay kaşığı veriyorum su doktoru ver dedi ki sadece anne sütü veriyorum ben su hayattır su candır hava sıcak zaten yanıyor çocuklar da
Majolie Musam ben de veriyorum canım, eskiler de hep verirmiş hiç birimize bir şey olduğu yok 😂 zaten havalar çok sıcaktı, terliyordu, su kaynı olmasın diye bende günde 2-3 çay kaşığı veriyorum.
premsesDefne 10günlükken vermeye başladım ben her emzirmeden sonra 1 2 çay kaşıgı ebemiz de ver demişti zaten hem agzında pamukçuk oluşumunu engelledi hemde büyüdükçe suyu reddetme gibi bir sıkıntı yaşamadım hiç su vermeyen kişilerde su içmeme reddetmeyi çok duymuştm. 2 yaşındayız çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ☺️